Vernieuwde AirFly maakt einde aan grootste AirPods-probleem tijdens vluchten

Audio Sabine Schults 8 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

AirPods zijn een geweldige uitvinding, maar toch is er één probleem met de draadloze oortjes van Apple: ze zijn draadloos en daardoor niet te gebruiken met apparaten zonder Bluetooth-ondersteuning. De AirFly-dongles van Twelve South maken korte metten met dat probleem, en de klassieke AirFly is nu ook nog eens vernieuwd!

De AirFly is een dongle waarmee je jouw draadloze koptelefoon of oortjes, zoals AirPods, kunt gebruiken op plekken waar je normaal gesproken een bedrade koptelefoon nodig hebt. Zo kun je jouw AirPods gebruiken om tv te kijken in vliegtuigen, of in de gym bij loopbanden en andere apparaten met een koptelefoonaansluiting. Superhandig dus!

AirFly voor AirPods en andere draadloze oortjes

Fabrikant Twelve South bracht eerder al de AirFly, AirFly Pro en AirFly Duo op de markt, waarvan die laatste twee het mogelijk maken om met zijn tweeën te luisteren naar dezelfde film, podcast of muziek terwijl je elk je eigen AirPods of andere draadloze oortjes gebruikt. Met de Pro-variant kun je daarnaast muziek vanaf je telefoon streamen naar de speakers van je auto via de AirFly-dongle.

De klassieke AirFly is nu voorzien van een upgrade. De nieuwe versie heeft een veel betere batterijduur tot wel twintig uur. Daarnaast is er een indicatielampje aanwezig dat de huidige batterijstatus toont. Er zijn ook twee volumeknoppen aanwezig en één om te schakelen om het geluid snel te dempen.

Vernieuwde AirFly voor AirPods en andere draadloze oortjes
Je AirPods gebruiken in het vliegtuig, hoe chill is dat?! (Afbeelding: Twelve South)

In prijs verlaagd

Op dit moment is de vernieuwde AirFly, die je kunt herkennen aan de grijze knoppen, nog niet te vinden in de Europese winkel van Twelve South. Daar is de oudere versie nog beschikbaar. Het is niet bekend wanneer deze nieuwe versie verkrijgbaar wordt in de Europese winkel.

De vernieuwde AirFly is echter wel in prijs verlaagd, in elk geval in de Amerikaanse winkel. De audiodongle was eerst verkrijgbaar voor 54,99 dollar, maar kost nu nog maar 34,99 dollar. In Europe kost de eerste versie van de AirFly momenteel echter 64,99 euro, dus het is mogelijk dat we iets duurder uit zijn voor het ultieme reismaatje voor onze AirPods.

Waarom je iPhone en AirPods vanaf 2024 voorgoed veranderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen