AirPods te duur? Lidl stunt met dit goedkope alternatief!

Deals Mark Hofman 25 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Er zijn talloze verschillende oordopjes op de markt te verkrijgen, maar de AirPods van Apple zijn met gemak het populairst. Je komt ze dan ook in menig oorschelp tegen. Of lijkt het maar zo en hebben consumenten voornamelijk een goedkoop alternatief, van bijvoorbeeld de Lidl, in gebruik?

Het is deze week mogelijk om een setje heerlijke oordopjes op de kop te tikken bij de Lidl. Net ze goed als de AirPods zijn ze niet, maar je houdt er in ieder geval flink wat geld door over.

Goedkope AirPods bij Lidl

De AirPods van Apple zijn magistraal. De oordopjes zitten bij mij dagelijks in de oren en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit. Al snap ik ook wel dat de aanschaf ervan niet heel toegankelijk is. Het goedkoopste model is voor 149 euro op de kop te tikken, waar het duurste model je 279 euro kost. Flinke zak geld, dus.

Gelukkig hoef je voor oordopjes niet persé bij Apple te zijn. Er zijn talloze fabrikanten die dergelijke producten verkopen. Eén van die fabrikanten is Silvercrest en die verkoopt een goedkoop alternatief bij Lidl. Waar je voor de AirPods minimaal 149 euro neertelt, moet je bij de Lidl rekening houden van een bedrag van 21,99 euro. Flink verschil, toch?

Lidl, AirPods, Apple
Goedkoop, maar fijn! (Afbeelding: Lidl)

Goed, de oordopjes zijn dan wel van aanzienlijk mindere kwaliteit. Maar misschien is het voor jou wel de moeite waard. Ze zijn draadloos te verbinden met je iPhone of Android-smartphone, gaan 4,5 uur mee op een volle lading én beschikken over microfoons om te bellen. Voor meer informatie of de aanschaf check je via deze link de website van Lidl.

Meer fantastische gadgets

Net als de Lidl staat ook de Aldi niet alleen maar bekend om zijn goedkope boodschappen. Wekelijks stunten de winkelketen met fantastische deals, waardoor jij gadgets voor een vrij lage prijs op de kop kunt tikken. Denk aan goedkope elektrische fietsen, oordopjes en airco’s, bijvoorbeeld.

Bij WANT zijn we er in ieder geval gek op en houden we ook dolgraag de Action en Kruidvat in de gaten. Simpelweg om jou iedere week de beste deals voor te kunnen schotelen. Benieuwd welke gadgets deze week in de aanbieding zijn? Je leest het via het onderstaande artikel:

10 bijzondere (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen