Albert Heijn bewijst dat een 4K QLED-tv niet duur hoeft te zijn

Deals Jeroen Kraak 14 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

4K beeldkwaliteit in combinatie met QLED hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Albert Heijn met de smart tv die het deze week in de aanbieding heeft.

In de woonkamer wil je uitpakken met een QLED smart-tv. Zo verandert die kamer ‘s avonds in een echte thuisbioscoop. Maar soms heb je gewoon zin om lekker een serie in je bed te kijken. Een goede kleinere televisie is dan geen overbodige luxe.

Albert Heijn heeft deze week de ideale optie voor in de slaapkamer (en voor mensen die geen enorm scherm in de huiskamer willen. Je scoort daar een 43-inch van Hisense extra voordelig.

De Hisense 4K QLED-tv bij Albert Heijn

Hisense is misschien niet zo’n bekend merk als Samsung of LG, maar het timmert hard aan de weg. Het wil de concurrentie met de bekende merken aangaan met goedkopere smart-tv’s. Dat lijkt redelijk te lukken als we de aanbieding bij Albert Heijn zien.

Het gaat om de Hisense 43A79KQ QLED TV. Zoals de naam al weggeeft is dit een QLED-model. Deze techniek zorgt ervoor dat de smart-tv levendigere kleuren en een hogere helderheid kunnen bieden dan bijvoorbeeld OLED. Hoewel de zwarttinten minder zijn dan bij OLED, is het toch een verbetering ten opzichte van gewone LED-tv’s.

Albert Heijn bewijst dat een 4K QLED-tv niet duur hoeft te zijn
De televisie in de aanbieding. (Afbeelding: Hisense)

Daarnaast geeft deze QLED smart-tv van Albert Heijn beelden door met een 4K-resolutie. Hierdoor zie je flink meer detail in je favoriete film of serie. Zelfs als deze niet in 4K is opgenomen (zoals je ziet op lineaire tv) zorgt de AI ervoor dat de beeldkwaliteit toch omhoog gaat.

Een smart-tv voor gamers en filmliefhebbers

Die beeldkwaliteit wordt ook beter doordat hij HDR10+, HLG en Dolby Vision ondersteunt. Zo zie je je film of serie precies zoals de regisseur ook echt bedoeld heeft.

Daarnaast heeft deze QLED TV bij Albert Heijn een speciale gamemodus om je PlayStation 5 en Xbox Series S/X-games nog beter weer te geven. Houd er wel rekening mee dat deze smart-tv HDMI 2.0 in plaats van 2.1 heeft. Hierdoor kan die geen hogere framerates weergeven.

Normaal kost deze smart-tv je 549 euro, maar bij verschillende winkels is die afgeprijsd tot 399 euro. Albert Heijn doet er echter nog een schepje bovenop, waardoor je ‘m al in huis hebt voor 339 euro.

Lidl smijt 800 euro korting op deze ruige elektrische fiets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen