Albert Heijn gaat los met Black Friday: goedkope iPhone, smart TV en meer!

Deals Jeroen Kraak 23 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Het is niet alleen Black Friday bij de grote elektronicawinkels. Ook Albert Heijn doet lekker mee. Maar wat zijn de vijf beste acties van Nederlands grootste supermarkt? Je vrienden van WANT zoeken het uit.

Tegenwoordig kun je bij supermarkten ook veel elektronica kopen. Albert Heijn is hier geen uitzondering op. Bij AH kun je terecht voor verschillende topgadgets.

Black Friday bij Albert Heijn

Tijdens Black Friday heeft Albert Heijn flink wat bijzondere aanbiedingen. Wij zetten de beste deals op een rij. Zo zie je onder andere een televisie en een iPhone voorbijkomen.

Samsung Smart TV

Je verwacht het niet, maar bij Albert Heijn kun je deze Black Friday ook gewoon een televisie op de kop tikken. Niet van een C-merk, want het is een echte Samsung. Deze heeft een 4k UHD scherm van 55 inch.

Met de slimme Smart Hub heb je een overzichtelijk menu met enorm veel apps. Zo kun je makkelijk Netflix, Disney+ of een van de andere streamingdiensten kijken. Bij Samsung verwacht je een hoge prijs, maar dat is bij dit model niet zo. Je scoort ‘m met 50 euro korting voor 499 euro.

Albert Heijn Samsung
Vlijmscherp beeld. (Afbeelding: Albert Heijn)

iPhone SE 2020

Een iPhone voor een spotprijs? Dat kan zeker tijdens Black Friday! Albert Heijn biedt flinke korting op een refurbished iPhone SE (2020). In dit toestel zit de razendsnelle A13-chip.

Bij Albert Heijn kun je kiezen tussen 64 GB en 128 GB geheugen. Voor die eerste betaal je 239 euro en voor de tweede 279 euro. Zo heb je dus voor minder dan 300 euro een echte iPhone inclusief de meest recente versie van iOS.

iPhone SE 2020 Albert Heijn
iPhone SE 2020 (Afbeelding: Albert Heijn)

Grill Guru barbecue

Echte grillmasters willen niet zomaar een barbecue. Zij willen een kamado. Dit is een houtskoolbarbecue met een dikke, keramische kuip en deksel. Helaas zijn die grills wel aardig aan de prijs.

Bij Albert Heijn kan het in ieder geval flink goedkoper tijdens Black Friday. De supermarkt geeft grote korting op een exemplaar van Grill Guru Original. Normaal kost deze 839 euro, maar nu heb je er al een voor 519 euro. Daarbij krijg je ook nog eens 20 jaar garantie. Je zit de komende tijd dus wel goed.

Albert Heijn barbecue
Albert Heijn legt de prijs op de grill. (Afbeelding Albert Heijn)

Slimme thermostaat bij Albert Heijn

De energieprijzen rijzen de pan uit. Het is dus logisch dat je wil besparen op gas. Een slimme thermostaat is daarvoor de ideale gadget. Je verwacht het niet, maar daarvoor kun je gewoon naar Albert Heijn tijdens Black Friday.

De supermarkt heeft de Tado Smart Thermostaat V3 in de aanbieding. Met je telefoon kun je overal waar je wil de temperatuur in je huis regelen. Open raam detectie, binnenluchtcomfort en aanpassen op de weervoorspelling? Deze thermostaat kan het allemaal. In plaats van 219 euro is deze nu 109 euro.

Slimme thermostaat Albert Heijn
Wat is’ie slim! (Afbeelding: Albert Heijn)

L’Or Barista Sublime tijdens Black Friday

Wat is er nu beter dan ’s ochtends opstaan met een kopje koffie? Met de L’Or Barista zet je koffie in een handomdraai. Het bijzondere aan deze machine is dat je twee ristretto’s of espresso’s tegelijkertijd kunt zetten.

Tijdens Black Friday kun je dit apparaat scoren met 40 euro korting. Dat betekent dat je 59 euro betaalt in plaats van de gebruikelijke 99 euro.

Albert heijn L'Or Espresso
Maak je jouw koffie espresso? (Afbeelding: Albert Heijn)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen