Albert Heijn stunt met elektrische fiets voor minder dan 1.000 euro

Deals Jeroen Kraak 9 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn heeft deze week verschillende elektrische fietsen in de aanbieding. Eentje tik je zelfs op de kop voor minder dan 1.000 euro.

Albert Heijn en elektrische fietsen zijn nu niet echt twee begrippen die je met elkaar verbindt. Nou ja, hooguit als je boodschappen doet op je e-bike.

Als je die e-bike nog niet in je schuur hebt staan, dan kan is Albert Heijn deze week alsnog de plaats waar je naartoe wil, zelfs als je daarvoor een flink eind moet lopen. Deze week stunt de supermarkt met elektrische fietsen. Zo is je terugweg heerlijk comfortabel.

De elektrische fiets van Albert Heijn onder de 999 euro

Albert Heijn heeft verschillende elektrische fietsen in de aanbieding van het Nederlandse merk Villette. Het mooie hieraan is dat deze e-bikes niet al te duur zijn. De goedkoopste heb je al met 200 euro korting voor 999 euro.

Om precies te zijn is dat de Villette Amant eco. Dit exemplaar heeft een 10.4 Ah accu die zorgt voor een maximale actieradius van 80 kilometer. Tijdens het rijden heb je de keuze uit zeven versnellingen, zodat je onder elke omstandigheid het juiste verzet hebt.

Albert Heijn stunt met elektrische fiets voor minder dan 1.000 euro
Villette Amant eco. (Afbeelding: Villette)

Met de vijf verschillende ondersteuningsstanden kun je zelf kiezen hoeveel hulp je wil van de achterwielmotor. Als je echter een stukje moet lopen, biedt Walk Assist een prettige ondersteuning.

De net iets betere e-bike

Als dat niet genoeg voor je is, heeft Albert Heijn deze week ook de reguliere Villette Amant in het assortiment. Deze elektrische fiets heeft net wat betere specs dan de eco. Zo is de accu niet 10.4 Ah, maar 13 Ah. Hiermee heb je zelfs een actieradius tot 120 kilometer, afhankelijk van de ondersteuningsstand.

Daarnaast heeft ook de rem bij dit model een update gekregen, ten opzichte van het goedkopere model dat je eveneens bij Albert Heijn koopt. In plaats van velgremmen, heeft deze schijfremmen, wat een nog betere remkracht betekent.

Natuurlijk is dit model wel iets duurder dan zijn eco-broertje. Voor dit exemplaar betaal je normaal 1.399 euro, maar nu haal je ‘m in huis – hoewel je ‘m echt beter in de schuur kan zetten – voor 1.249 euro. Voor dat geld heb je de keuze uit blauw, beige en zwart.

De extreme elektrische fiets van Albert Heijn

Maar het kan nog een stap beter. De duurste elektrische fiets die Albert Heijn op dit moment aanbiedt, is de Villette Extreme met een middenmotor. Deze heeft net zoals de Amant een accu met 13 Ah, maar er zijn een aantal grote voordelen ten opzichte van het vorige model.

Doordat de motor in het midden zit, heb je een betere gewichtsverdeling waardoor je nog comfortabeler rijdt. Ook de versnellingen zijn beter. Dit zijn er acht en behoren tot de Shimano Altus-lijn.

Albert Heijn stunt met elektrische fiets voor minder dan 1.000 euro
Extreme. (Afbeelding: Villette)

Voor die betere wegligging betaal je wel extra, want dit model kost je 1.799 euro. Dat is 500 euro meer dan het vorige model, maar normaal kost de Extreme zelfs 2.299 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen