Albert Heijn: 4 sport-gadgets die je het lichaam van The Rock bezorgen

Deals Jeroen Kraak 30 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Een goed lichaam krijg je niet vanzelf, je zal er hard voor moeten sporten. Gelukkig kun je dat makkelijk doen en dat dankzij de hulp van Albert Heijn.

Bij Albert Heijn kom je natuurlijk voor je dagelijkse boodschappen. Of je nu tomaten, kaas, boter, of chocola wil, de supermarkt is daarvoor natuurlijk de plaats. Wat je misschien niet wist is dat het ook het juiste adres is om spieren te kweken. Albert Heijn heeft namelijk een aantal artikelen om te sporten in de aanbieding.

De beste deals om te sporten bij Albert Heijn

Wij zetten de deals voor jou op een rij. Zo hoef je niets te missen en kun je meteen aan de slag.

#1 Fitbike bij Albert Heijn

Een van de belangrijkste oefeningen om te doen is natuurlijk cardio. Zo bouw je in no-time een goede conditie op. Je hoeft het huis niet uit. Zet dit apparaat voor je televisie en je kunt ook gewoon lekker Netflix checken tijdens het sporten.

De Hometrainer FitBike bij Albert Heijn heeft acht verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Ook is het mogelijk om je eigen training samen te stellen via het handmatige menu. Door je leeftijd, gewicht, lengte en geslacht in te voeren krijg je een trainingsprogramma op maat.

Bij Albert Heijn is deze Fitbike nu in de aanbieding. Je betaalt voor het toestel maar 174 euro in plaats van 299 euro.

Fietsen Albert Heijn
Fietsen voor je televisie. (Afbeelding: Albert Heijn)

#2 Sporten met de Focus Fitness Row 3 Roeitrainer

Als je in het dagelijks leven veel fietst, kunnen we ons voorstellen dat nog meer fietsen ontzettend irritant is. Gelukkig kun je ook kiezen voor een ander apparaat. Deze roeitrainer is natuurlijk ook een ideale manier om thuis te sporten voor de televisie.

Met deze aanbieding ga je zeker niet de boot in, want het heeft 12 trainingsprogramma’s en een elektronisch verstelbare weerstand. Het fijne is dat je deze machine heel makkelijk kan opklappen, zodat je ‘m na je training makkelijk wegzet.

Het grote voordeel is dat deze roeitrainer nu flink goedkoper is bij Albert Heijn. Normaal betaal je hiervoor 499 euro, maar nu is de prijs gezakt naar 359 euro.

Albert Heijn roeimachine
Roeien met de riemen die je hebt. (Afbeelding: Albert Heijn

#3 Hartslagmeter voor tijdens het sporten

Dat sporten is natuurlijk hartstikke fijn, maar je wil wel het beste uit je training halen. Ook daarvoor kun je naar Albert Heijn. De supermarkt heeft namelijk ook een hartslagmeter in de aanbieding.

Veel mensen gebruiken tijdens het sporten een hartslagmeter. Het zorgt er precies voor dat je traint in de juiste zones. Zo hou je het langer vol, bouw je conditie op en weet je hoe hard je moet trainen om vet te verbranden.

Deze hartslagmeter is rechtstreeks te koppelen aan de roeitrainer, wat dus extra makkelijk is. Je hebt ‘m nu voor 22,50 euro. Echt een aanbieding naar je hart!

Hartslagmeter.
Goed voor je hart! (Afbeelding: Albert Heijn)

#4 Beschermmat

Het is fijn om te sporten voor je televisie, maar het kan ook problemen geven. Het fitnessapparaat kan natuurlijk drukpunten achterlaten op de vloer. Je wil dan ook niet dat dit gebeurt op je prachtige parketvloer en gelukkig hoeft dat ook niet.

Bij Albert Heijn kun je namelijk ook meteen een beschermmat aanschaffen. Deze zijn er in twee verschillende maten, zodat je vloer niets overkomt. Je kunt ‘m natuurlijk ook gebruiken als matje voor het sport. Ideaal toch? Je hebt er al een voor 17,50 euro. De grotere kost 37,45 euro.

Albert Heijn sporten
Geen matte oplossing (Afbeelding: Albert Heijn)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen