Albert Heijn knalt de zomer in met deze 3 gadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn ken je vooral als de winkel van die hamsters waar je naartoe gaat voor je brood, groente, fruit en misschien zelfs cola. Soms heeft de winkel ook gadgets in de aanbieding voor een topprijs. Deze week is het weer zover en wij zetten de beste deals voor je op een rij.

Waar Lidl eigenlijk elke week gadgets in de aanbieding heeft, is dat bij Albert Heijn niet altijd het geval. Maar als het wel zo is, zijn het vaak hele goede aanbiedingen. Wij nemen ze speciaal met je door, zodat je kunt zien of er wellicht iets voor jou tussen zit.

Drie top-gadgets in de aanbieding bij Albert Heijn

Ja, Albert Heijn heeft meer dan alleen pakken rijst of schoonmaakmiddelen. Hier komen drie gadgets die in de aanbieding zijn.

#1 Kobo e-reader

De e-reader is een ideaal gadget om mee op vakantie te nemen. Het scheelt je enorm veel kofferruimte, aangezien je niet allemaal boeken mee hoeft te zeulen. Zo heb je ook nog ruimte om extra kleren mee te nemen en het voordeel dat je niet zo zwaar hoeft te tillen. Hiervoor hoef je alleen maar naar Albert Heijn.

De supermarkt heeft er een in de aanbieding en Kobo is daarbij ook nog eens een van de betere merken. Deze heeft ruimte voor 6.000 boeken. Bovendien krijg je er ook nog een maand gratis Kobo Plus bij, de Netflix van boeken. In plaats van 109 euro, betaal je nu nog maar 94 euro bij Albert Heijn.

Albert Heijn heeft de 3 ideale vakantie-gadgets in de aanbieding
Bespaar ruimte in je koffer. (Afbeelding: Albert Heijn)

#2 Philips koptelefoon in de aanbieding

Lezen is natuurlijk ideaal op je lichtbedje aan het zwembad of op het strand, maar misschien geniet je juist liever van muziek of een podcast. Ook dan kun je bij Albert Heijn terecht, want ze hebben een koptelefoon met flinke korting in de aanbieding.

Deze koptelefoon heeft ook een microfoon, waardoor hij ideaal is om te bellen. Gelukkig kun je hem er ook gewoon afhalen als je wil genieten van alleen muziek. De geavanceerde ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je geen last hebt van luidruchtige medetoeristen. Je scoort dit gadget nu met 120 euro korting voor 109 euro.

https://vakantiedeals.ah.nl/elektronica/384/philips-draadloze-koptelefoon/200987/philips-draadloze-koptelefoon-tah8507bk00/200989/
Luisteren naar jouw favoriete muziek. (Afbeelding: Albert Heijn)

#3 Kano bij Albert Heijn (maar dan anders)

Ja, we weten dat je koekjes met dezelfde naam gewoon bij Albert Heijn kunt kopen, maar daar hebben we het natuurlijk niet over. Nee, de supermarkt heeft een echte kano in de aanbieding waarmee je makkelijk de zee of een meer op kunt.

Nou ja, het is eigenlijk meer een kajak voor twee personen. Deze is gemaakt van stevig PVC waardoor hij zeer stevig en duurzaam is. Je blaast de kano eenvoudig op met de meegeleverde pomp. Ook zitten er allerlei accessoires bij, zoals een zitje, voetensteun en peddel. Je betaalt nu 749 euro in plaats van de normale prijs van 1.199 euro.

Albert Heijn heeft de 3 ideale vakantie-gadgets in de aanbieding
Varen waar je maar wil. (Afbeelding: Albert Heijn)

10 gadgets die nu bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat flink goedkoper zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen