Albert Heijn geeft 110 euro korting op Dyson-alternatief

Deals Jeroen Kraak 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Stofzuigen is een vervelend klusje, maar Dyson heeft het in de loop der jaren flink makkelijker gemaakt. Andere merken haken daar dan ook gretig op in. Nu scoor je een ideaal alternatief voor die dure Dyson met 110 euro korting bij Albert Heijn.

Een Dyson stofzuiger staat vooral bekend om zijn kracht en gebruiksgemak. De exemplaren van het merk zijn draadloos, hebben een licht gewicht en flinke zuigkracht. Hierdoor zuig je in een keer al het stof weg en kost stofzuigen aanzienlijk minder tijd en energie. Er is wel een nadeel: de prijs van zo’n steelstofzuiger. Gelukkig maakt Albert Heijn daar korte metten mee.

Het Dyson-alternatief van Albert Heijn

De supermarkt heeft een moderne steelstofzuiger in de aanbieding. Hoewel het geen echte Dyson is, heeft hij er wel veel van weg door het uiterlijk en de specificaties. Het heeft het kunstje dan ook goed afgekeken.

De TurboTronic VS280 bij Albert Heijn heeft een cycloonmotor van 180 Watt die ervoor moet zorgen dat je geen stofje laat liggen. Dat kan je doen door middel van twee verschillende zuigsnelheden. In het apparaat zelf zit een accu die tot 40 minuten meegaat op een volle lading. Genoeg dus om in een ruk je hele huis stofvrij te maken. De HEPA-filter zorgt er dan ook voor dat het stof er ook echt niet uit komt.

Als de accu leeg is hang je de steelstofzuiger heel makkelijk aan de muur waarna die binnen enkele uren weer op 100 procent staat. Precies de manier die je ook herkent van Dyson.

Flinke korting

Iets anders wat deze steelstofzuiger bij Albert Heijn van Dyson goed heeft afgekeken, is het loskoppelen van het bovenstuk. Daarmee kun je ‘m ook prima gebruiken als kruimeldief. Ideaal voor kleine hoekjes waar je met je gewone stofzuiger niet bij kan, of wat vrij onhandig is. Je gaat bijvoorbeeld niet met de hele stofzuiger de kast of de vensterbank op.

(Afbeelding: Albert Heijn)

Het fijne aan deze stofzuiger is dat die nu flink goedkoper is dan normaal. Daarmee wordt het verschil met Dyson al helemaal groot. Normaal kost de steelstofzuiger 199 euro, maar nu heb je ‘m bij Albert Heijn voor 89 euro.

Action stunt en gooit traagste elektrische auto die we ooit zagen in de folder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen