Albert Heijn stunt met goedkoop alternatief voor Big Green Egg

Deals Jeroen Kraak 8 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

De Big Green Egg is de grote droom voor veel barbecue-liefhebber, maar het grote nadeel is de prijs. Albert Heijn heeft een goedkoper alternatief voor je.

De Big Green Egg is het summum van de barbecue-liefhebber. Met die barbecue maak je de lekkerste gerechten: van slow-cooking tot heerlijk snel een stukje vlees grillen.

Helaas heeft die kwaliteit ook een behoorlijk prijskaartje, want de prijs van een Green Egg kan in de duizenden euro’s lopen. Albert Heijn laat zien dat het goedkoper kan.

Het Big Green Egg-alternatief van Albert Heijn

Deze week heeft Albert Heijn de Grill Guru Kamado in de aanbieding. Net als bij de Big Green Egg is ook deze gemaakt van keramiek. Zo wordt de warmte nog veter vastgehouden en verdeelt, waardoor je bereidingen nog sappiger zijn.

Op het Big Green Egg-alternatief zit een thermometer op het deksel. Het onderstel staat op zwenkwielen waarvan er twee een rem hebben. Het roestvrijstalen grillrooster zorgt ervoor dat niets blijft plakken.

Albert Heijn stunt met goedkoop alternatief voor Big Green Egg
De kleinere variant. (Afbeelding: Albert Heijn)

Bij Albert Heijn heb je de keuze uit twee verschillende Gill Guru Kamado die allebei sterk wat weg hebben van de Big Green Egg. Als eerste is er een compact model die een doorsnede heeft van 33 centimeter. Hij is daarmee ideaal voor twee tot en met vijf personen.

Normaal kost dit exemplaar je 479 euro, maar nu is hij goedkoper bij Albert Heijn. Je betaalt er bij de supermarkt 269 euro voor.

Ook een grotere versie beschikbaar

Als je een grotere familie hebt, of als je vaak je groep vrienden over de vloer hebt, is het misschien toch beter om voor een maatje groter te gaan. Ook deze is bij Albert Heijn te vinden, want het heeft ook de Grill Guru Kamado Large.

Dit Big Green Egg-alternatief heeft een afmeting van 47 centimeter. Hij is hierdoor geschikt voor groepen tussen de zes en acht personen.

Aangezien deze wat groter is, is die wel duurder dan het compact model. Voor de Grill Guru Kamado Large betaal je bij Albert Heijn 200 euro minder dan de adviesprijs. Hierdoor ben je voor dit Big Green Egg-alternatief 599 euro kwijt in plaats van 799 euro.

Lidl geeft 900 euro korting op deze heerlijke elektrische fiets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen