Spider-Man meets Lord of the Rings in bizarre nep-trailer

Films & Series Lucas van de Wetering 8 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Er is een trailer uit voor een Lord of the Rings film met Spider-Man-ster Tom Holland. Maar de trailer is gelukkig nep, en de film ook.

Er is recent een trailer uitgebracht voor een 2025-versie van de welbekende Lord of the Rings-filmserie. In deze trailer speelt Tom Holland de rol van Frodo Baggins, en Holland zijn Spider-Man co-ster Jacob Batalon de rol van Samwise.

Maar raak niet te snel in paniek. De trailer is helemaal nep, hij is gemaakt met deepfake en goed edit-werk. Ook de zogenaamde film waarvoor de trailer is gemaakt bestaat niet en gaat zover we weten ook niet bestaan.

Spider-Man en Lord of the Rings crossover

In de bijna twee-minutenlange trailer voor de Lord of the Rings-films met de twee Spider-Man-acteurs zien we een prachtig verhaal ontfermen. De trailer gebruikt niet alleen clips uit de Lord of the Rings-films, maar ook uit de Hobbit-trilogie.

Spider-Man-acteurs Tom Holland en Jacob Batalon zijn in de trailer verwerkt met behulp van deepfakes. De gezichten van de twee acteurs zijn geplakt om de lichamen van Elijah Wood en Sean Astin. Ook de stemmen in de trailer zijn aangepast om meer te lijken op de stemmen van de Spider-Man-acteurs. De clickbaitende titel van de trailer is The Lord of the Rings (2025) – First trailer | Tom Holland, Jacob Batalon.

Lesje voor Warner Bros.

Al was deze trailer gemaakt als een leuk grapje, het heeft zeker wel wat toegevoegde waarde voor Warner Bros. Het werkt als een waarschuwing voor wat ze niet moeten doen. Meerdere mensen laten in de reacties weten dat ze bang waren dat het echt was, en dat ze geen reboot van Lord of the Rings willen. Al helemaal niet met Spider-Man-acteur Tom Holland.

The Lord of the Rings-trilogie is een van de beste filmreeksen die er bestaat en een reboot hiervan zou gewoon onnodig zijn. Ook zou de reboot nooit hetzelfde succes kunnen behalen als de originele, laat staan dat hij even goed zou kunnen worden. Na de schrik van deze neptrailer lijkt iedereen het hierover eens te zijn.

Ook laten de reacties maar weer zien dat mensen een beetje klaar zijn met Tom Holland. De Spider-Man-ster is geen slechte acteur, maar hij wordt in te veel films gecast. Een goed voorbeeld hiervan is in Uncharted, mensen waren niet blij met deze casting. Hierdoor is het een soort grap geworden dat Tom Holland elke rol in Hollywood gaat spelen.

De neptrailer van Lord of the Rings met de twee Spider-Man-acteurs was zeker goed in elkaar gezet en heeft ook wel wat mensen laten schrikken. Toch denk ik dat het grootste deel van de mensen blij is dat de trailer niet echt is. Een Lord of the Rings-reboot met Tom Holland staat niet bepaald op veel verlanglijstjes.

Vergeten Marvel-series op Disney+ die toch pittig goed zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen