Albert Heijn stunt met ideaal koffiezetapparaat voor in de ochtend

Deals Jeroen Kraak 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

We drinken allemaal het liefst koffie die uit een echte machine komt die de beste barista zou gebruiken. Soms heb je echter gewoon een snel bakkie nodig en Albert Heijn heeft daarvoor het ideale koffiezetapparaat in de aanbieding.

Koffie is voor veel mensen een van de vaste rituelen om hun dag te starten. Als je net opstaat, heb je echter geen zin om een lange tijd achter een espressomachine te staan. Je wilt gewoon je vaste bakkie.

Laat Albert Heijn daar deze week de ideale aanbieding voor hebben. Daar scoor je een simpel koffiezetapparaat voor nog minder dan normaal.

Deze Dolce Gusto is nu goedkoper bij Albert Heijn

Om precies te zijn gaat het om de Krups Dolce Gusto Genio S Basic bij Albert Heijn. Dit koffiezetapparaat is, zoals je aan de naam waarschijnlijk al ziet, geschikt om koffie te zetten door middel van de speciale Nescafé Dolce Gusto-cups. Heb je dus al water in de machine, dan hoef je er alleen een glas of mok onder te zetten en op de knop te drukken.

In minder dan dertig seconden geeft dit koffiezetapparaat jou een heerlijke bak koffie. Dat doet het door het met hoge druk (tot 15 bar) te bereiden.

Albert Heijn stunt met ideaal koffiezetapparaat voor in de ochtend
(Afbeelding: Albert Heijn)

In totaal kun je voor dit koffiezetapparaat kiezen uit dertig verschillende cups, die allen andere smaken vertegenwoordigen. Zo geniet je het ene moment van een heerlijke cappuccino en op een ander moment van een Lungo. Die cups zijn natuurlijk ook gewoon bij Albert Heijn of Lidl te koop.

Zoveel betaal je voor het koffiezetapparaat

Omdat dit het S-model is, past er maar een glas onder het koffiezetapparaat dat Albert Heijn aanbiedt. Door middel van de speciale powerknop kun je echter wel makkelijk een groter glas vullen.

Normaal kost dit koffiezetapparaat je 89,99 euro, maar deze week heb je ‘m bij Albert Heijn voor 69,99 euro. Bovendien krijg je er 30 cups bij voor Lungo en 30 voor café au lait. Je bent dus, naast de machine zelf, ook verzekerd van 60 koppen koffie.

Aldi blaast je weg met stofzuiger die verdacht veel op Dyson lijkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen