Lidl heeft het voordelige alternatief voor een smart tv

Televisies Jeroen Kraak 4 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Je hebt echt geen smart-tv nodig om thuis van je favoriete films en series te genieten op groot formaat. Lidl biedt deze week flinke korting op een beamer.

Sommige mensen vinden een smart-tv lelijk in de huiskamer staan. Dat is begrijpelijk, want een groot zwart scherm kan behoorlijk afbreuk doen aan de sfeer. Gelukkig is er een alternatief dat niet veel ruimte inneemt.

Met een beamer kun je gewoon je favoriete film en serie op de muur projecteren. Een van de bekendste merken van projectoren is Xgimi. Lidl heeft deze week een van de modellen van dit merk in de aanbieding.

Lidl heeft het alternatief voor je smart tv

Het gaat om de Xgimi MoGo Pro+. Het mooie aan dit model is dat het draagbaar is. Je hebt dus zelfs geen verschillende smart-tv’s meer nodig in verschillende ruimtes. Een beamer is gewoon voldoende.

De beamer die bij Lidl in de aanbieding is, draait op Android 9.0. Hierdoor heb je toegang tot meer dan 5000 apps, waaronder YouTube en alle streamingdiensten. Dus als je Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video wilt gebruiken, kan dat gewoon. Bovendien kun je het smart-tv-alternatief ook eenvoudig verbinden met je smartphone.

Lidl heeft het voordelige alternatief voor een smart tv
Film kijken met het hele gezin. (Afbeelding: Lidl)

Dat je de beamer overal mee naartoe kunt nemen, is handig, maar je wilt waarschijnlijk ook goede beeldkwaliteit. Deze beamer heeft een resolutie van 1920×1080 pixels, oftewel 1080p Full HD. Daarnaast ondersteunt het ook HDR.

Als je de beamer, die je bij Lidl koopt, op een dergelijke afstand plaatst, krijg je een beeld ter grootte van 100 inch, oftewel vier 50-inch smart-tv’s. De beamer beschikt over geavanceerde autofocustechnologie, waardoor het beeld haarscherp is.

De Xgimi Mogo Pro+ als thuisbioscoop

Daarnaast heeft deze beamer ook een speciale 3D-techniek, waardoor een film of game er nog beter uitziet. Qua geluid zit je ook goed, aangezien de Xgimi MoGo Pro+ twee Harman Kardon speakers heeft.

Wel moet je er rekening mee houden dat dit een beamer is en geen smart-tv. De kamer zal dus donker genoeg moeten zijn om optimaal van je favoriete film en serie te kunnen genieten.

Normaal kost dit model 649 euro, maar nu is het 11 procent goedkoper bij Lidl. Dat betekent dat je het model voor 575 euro kunt aanschaffen. Ideaal als je dus iets anders wilt dan een smart-tv.

LG neemt grote ergernis weg bij nieuwe smart tv’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen