Albert Heijn staat voor de deur met korting op Ring videodeurbel

Deals Jeroen Kraak 1 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je een video deurbel wil, is Albert Heijn deze week de ideale plaats. Het geeft flinke korting op de Ring Video Doorbell 2nd Gen + Chime.

Vroeger was het heel simpel, want iedereen had een normale deurbel. Drukte je daarop, dan deed iemand wel of niet open. Tegenwoordig is het anders en wint de videodeurbel, zoals die van Ring. steeds meer terrein. Zelfs als je niet thuis bent, kun je gewoon met iemand aan de deur praten.

De bekendste merken voor deze deurbellen zijn Eufy en Ring. Die laatste is nu een stuk interessanter om aan te schaffen, want Albert Heijn heeft die nu in het assortiment met een fikse korting.

Dit heeft de deurbel van Ring te bieden

Een videodeurbel is tegenwoordig een onmisbaar gadget. Het is niet alleen makkelijk, maar geeft je ook een veel veiliger gevoel. Niet alleen weet je precies wie er voor je deur staat als er wordt aangebeld, maar de nieuwste exemplaren hebben ook bewegingsdetectie. Zo filmt het apparaat meteen als hij iets waarneemt voor je voordeur en stuurt je een melding door.

De Ring Video Doorbell (2nd Gen), die je scoort bij Albert Heijn, heeft ten opzichte van de eerste versie een verbeterde bewegingsdetectie en filmt daarnaast in 1080p, wat HD-kwaliteit is. Zo heb je een scherp contrast en dat geeft je een gevoel van veiligheid.

De deurbel bedien je via de speciale Ring-app. Hier komen alle meldingen binnen en kun je 24/7 kijken wat er precies voor je deur gebeurt. Je kunt daarmee ook praten met degene die voor je deur staat. Dat hoeft overigens niet, want je kunt ook automatische reacties instellen voor als je de deur niet open kunt doen, of geen gesprek kunt of wilt starten.

Het fijne aan deze deurbel van Ring is dat hij ‘s nachts ook prima werkt. Hij heeft speciaal nachtzicht, waardoor je toch goede beelden kunt zien. Daarnaast is de videodeurbel, die je bij Albert Heijn koopt, ook makkelijk te installeren. Hij werkt via een standaard wifiverbinding van 2,4 GHz.

Bij deze videodeurbel van Ring krijg je ook een Chime. Dit is de gong waardoor je ook binnen in huis de deurbel hoort. Zo weet je ook wanneer je open moet doen als je even je smartphone niet bij je hebt. Deze Chime kan allerlei verschillende geluiden afspelen zodat je precies het deuntje hoort dat je het fijnst vindt.

De Ring Video Doorbell met Chime heeft normaal een adviesprijs van 135,98 euro, maar op de site van Ring zelf vind je ‘m voor 119,99 euro. Toch kan het nog goedkoper, want bij Albert Heijn betaal je voor deze set nu 89,99 euro.

Apple gaat je Smart Home-aansturing compleet veranderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen