Eufy of toch Ring? Dit zijn de beste videodeurbellen van 2023

Gadgets Jeroen Kraak 27 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Steeds vaker hebben mensen een videodeurbel. Dat is logisch, want het is het ideale gadget om je huis veiliger te maken. Er zijn grote spelers als Eufy en Ring op de markt, maar wat zijn nu de beste modellen?

Met een videodeurbel zie je precies wie er voor de deur staat. Dat kan de pakketbezorger zijn, een familielid, maar ook iemand met snode plannen. Sommige modellen kunnen alles opnemen zodat je de beelden kunt bewaren. Ook is het mogelijk om te praten met degene die voor de deur staat. Daardoor kun je bijvoorbeeld een pakketbezorger vertellen om een pakket ergens neer te leggen.

De 5 ideale videodeurbellen voor 2023

Er zijn verschillende merken op de markt zoals Ring en Eufy. Maar welke modellen mag je echt niet missen? Wij zetten er vijf voor je op een rij.

#1 Eufy slimme videodeurbel

Deze slimme videodeurbel van Eufy slaat beelden meteen lokaal op in de gong. Terwijl de deurbel werkt op een batterij, stop je die gong in een stopcontact.

Via de app op je telefoon hoor je wanneer er iemand voor de deur staat. Door middel van de 1080p-camera is deze ook scherp in beeld. Je betaalt voor dit model 99 euro.

Eufy Video deurbel
(Afbeelding: Eufy)

#2 Ring wired

Dit is het goedkoopste model van het bekende merk Ring. Deze biedt je veel voor weinig. Je kunt de deurbel aansluiten op je bestaande deurbelbedrading. Daarna zorgt die voor 1080p video, livebeeld en tweerichtingsspraak.

De bewegingsdetectie stel je zelf precies in zoals je wil. Ook dan krijg je meteen een melding op je telefoon. Dit model van Ring kost je nu 69 euro.

Ring wired
(Afbeelding: Ring)

#3 Eufy met HomeBase

Het is ook mogelijk om je videodeurbel-set uit te breiden. Bij Eufy doe je dit met een zogenaamde HomeBase. Deze is ideaal als je naast je slimme deurbel gebruik wil maken van meerdere beveiligingscamera’s. Deze worden allemaal met het extra kastje verbonden.

Hiermee zorg je ervoor dat je camera’s 24/7 opnemen en dat de beelden drie maanden bewaard blijven. De videodeurbel die je meekrijgt heeft twee camera’s en filmt bovendien in 2K, wat dus net een betere kwaliteit is. Deze kost je nu 189 euro.

Eufy met HomeBase
(Afbeelding: Eufy)

#4 LSC Smart Connect

Ring en Eufy zijn natuurlijk de echte A-merken als het gaat om videodeurbellen. Wellicht wil je echter niet zoveel geld uitgeven en dan is de LSC Smart Connect een ideaal alternatief.

Voor 49,95 euro krijg je een videodeurbel waarbij je door middel van een geheugenkaart beelden terug kunt kijken. De bel zelf heeft dan weer een anti-sabotageschroefgat.

LSC Smart Connect
(Afbeelding: LSC Smart Connect)

#5 Ring Video Deurbel Pro 2

Deze Ring videodeurbel heeft een stekkeradapter en biedt 1536p HD+ video, waarmee je zicht van top tot teen hebt. Bovendien heeft deze 3D-bewegingsdetectie en zicht in vogelperspectief.

Met nachtzicht in kleur heb je ook in het donker goed zicht. Met al die functies is deze videodeurbel natuurlijk wel wat duurder. Deze kost je 229 euro.

Ring video deurbel 2
(Afbeelding: Ring)

Deze 3 Action-aanbiedingen wil je deze week zeker niet missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen