Albert Heijn stunt met elektrische fiets waar zelfs Lidl jaloers op is

Deals Jeroen Kraak 15 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Elektrische fietsen zijn er in verschillende soorten en prijsklassen. Je weet inmiddels al dat Lidl flink wat goedkope varianten in het assortiment heeft. Albert Heijn komt nu met een nieuw exemplaar dat nog beter is.

Bij winkels zoals Lidl en Albert Heijn kom je normaal gesproken alleen voor je dagelijkse boodschappen. Toch bieden deze supermarkten veel meer dan dat. Ze verkopen regelmatig leuke gadgets. Nu komt de blauwe reus met een elektrische fiets die bijzonder gunstig geprijsd is.

De elektrische fiets van Albert Heijn

Bij WANT schrijven we vrij vaak over de scherp geprijsde elektrische fietsen van Lidl. Deze week heeft Albert Heijn echter de ideale aanbieding als je op zoek bent naar een tweewieler.

Lidl-concurrent Albert Heijn biedt nu de Amigo E-Vibe D1 aan. Dit is de ideale stadsfiets voor korte en middellange afstanden. Hij heeft een actieradius van 42 tot 100 kilometer, afhankelijk van de gekozen ondersteuning.

De geluidsarme motor van de elektrische fiets bevindt zich in het voorwiel. De rotatiesensor registreert het draaien van de trapas en biedt de juiste ondersteuning op basis van de snelheid van de rotatie. Je kunt kiezen uit drie verschillende ondersteuningsniveaus.

Als je het verzet toch te licht of te zwaar vindt, kun je gemakkelijk schakelen met de Shimano Speed 7 derailleur naar een hogere of lagere versnelling.

Albert Heijn stunt met elektrische fiets waar zelfs Lidl jaloers op is
Niet bij Lidl maar gewoon bij Albert Heijn. (Afbeelding: Albert Heijn)

De elektrische fiets van Albert Heijn weegt in totaal 25 kilo. De wielmaat is 28 inch en de framemaat is 51 centimeter. Voor het remmen worden V-brakes gebruikt.

De prijs waar Lidl jaloers op is

Leuk al die specificaties, maar natuurlijk moet de elektrische fiets er ook goed uitzien. Je wilt immers een goede indruk maken op de weg. De e-bike is verkrijgbaar in de kleuren Aquablue mat en Coal Gret mat.

Normaal gesproken heeft de fiets een prijskaartje van 1.199 euro, maar deze week geeft Albert Heijn een flinke korting. Precies 250 euro. Hierdoor betaal je nu nog maar 949 euro. Dat is een prima prijs die je normaal juist alleen bij Lidl verwacht.

Elektrische fietsen Cowboy krijgen met Google Maps perfecte upgrade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen