Aldi stunt met een smart-tv voor minder dan 180 euro

Deals Jeroen Kraak 22 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dat een nieuwe smart-tv niet duur bewijst Aldi deze week. Zij hebben een zeer goedkoop exemplaar in de folder staan.

Wellicht denk je dat je voor een smart-tv veel geld kwijt bent, maar dat hoeft echt niet zo te zijn. Vooral als je niet te veel poespas wilt, kun je zeer goedkoop een scoren.

Maar zo goedkoop als deze week bij Aldi vind je ze niet zo vaak. Wij vertellen je precies wat je van de smart-tv kunt verwachten.

De smart-tv die in de aanbieding is bij Aldi

De smart-tv die bij Aldi in de aanbieding is, is van het merk Medion. De supermarkt verkoopt vaker producten van dit merk. Om precies te zijn heeft deze een doorsnede van 32 inch, oftewel 80 centimeter.

Het scherm van deze smart-tv bij Aldi bestaat uit 1920 x 1080 pixels. Daarmee heb je dus Full HD. Veel meer is overigens niet echt nodig bij zo’n televisie omdat deze kleiner is. Het verschil met 4K is dan ook nauwelijks zichtbaar. Bij grotere modellen zal je dat wel veel sneller zien.

Aldi stunt met een smart-tv voor minder dan 180 euro
(Afbeelding: Aldi)

De smart-tv van Aldi heeft drie HDMI-aansluitingen. Via die aansluitingen kun je dus je Xbox Series X, PlayStation 5 of je tv-kastje heel makkelijk aansluiten. Ook is er ruimte voor twee gewone USB-poorten. Zo verbind je ook makkelijk je smartphone om je gemaakte foto’s op het grote scherm te vertonen.

Zoals gezegd is deze televisie van Aldi een echte smart-tv. Je maakt dan ook simpel verbinding met de VIDAA Store waarmee je makkelijk de apps van je favoriete streamingdienst vindt. Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video zijn al van tevoren geïnstalleerd.

Zo veel betaal je voor de smart-tv

Dan blijft alleen de prijs over en die hebben we dus eigenlijk al verklapt. Je betaalt voor dit exemplaar 179 euro. Goed, het is geen televisie met echte topspecificaties, maar prima voor in de slaapkamer bijvoorbeeld.

Je moet nog wel even wachten om ‘m te halen, want pas vanaf zaterdag 25 mei is die ook echt verkrijgbaar bij de Aldi bij jou in de buurt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen