Aldi stunt met perfect Starbucks-alternatief voor eigen keuken

Deals Jeroen Kraak 24 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is de grote concurrent van Lidl. Net zoals die supermarkt heeft het ook flink wat gadgets in de aanbieding. Wij zetten de drie beste aanbiedingen uit de folder voor je op een rij, waaronder een Nescafé Dolce Gusto koffiezetapparaat.

Bij Aldi kom je waarschijnlijk voor de boodschappen zoals koffie, brood en hagelslag. Toch zijn er veel meer interessante aanbiedingen in de folder te vinden, zoals bijvoorbeeld een koffiezetapparaat. Om jou tijd en moeite te besparen hebben wij die folder al doorgebladerd, waardoor jij weet wat je zeker wil hebben.

@wantnl

De OnePlus Open is officieel een feit 🔥 #oneplusopen #oneplus #op #android #smartphones

♬ origineel geluid – WANT

Drie aanbiedingen uit de Aldi-folder

Maar wat zijn nou de drie beste aanbiedingen uit de Aldi-folder? Hier komen ze.

#1 Smartphonehouder uit de Aldi-folder

Nee, we beginnen nog niet met het koffiezetapparaat. Als eerste beginnen we met een Aldi-aanbieding die heel handig is in de auto. Zo kunnen we deze smartphonehouder wel noemen. Zo kun je makkelijk een navigatie-app zoals Google Maps gebruiken tijdens het rijden.

Het mooie aan deze smartphonehouder uit de Aldi-folder is dat deze 360 graden draaibaar is. Daarnaast heeft deze ook een verstelbare breedte tussen de 53 en 85 millimeter. Je betaalt er nu maar 5,99 euro voor.

Aldi stunt met Nescafé koffiezetapparaat en meer
(Afbeelding: Aldi)

#2 Nescafé Dolce Gusto Piccolo koffiezetapparaat

Nescafé heeft flink wat verschillende koffiesoorten. Dan moet je natuurlijk wel het juiste koffiezetapparaat hebben. En laat Aldi nu net een Dolce Gusto Piccolo in de folder hebben staan.

Met de Nescafé Dolce Gusto creëer je warme en koude koffiecreaties. Bovendien krijg je bij dit koffiezetapparaat ook twee pakken koffie erbij. Normaal betaal je voor de gehele set 69,99 euro, maar deze aanbieding staat nu voor 44,99 euro in de Aldi-folder.

Nescafe koffiezetapparaat aanbieding Aldi-folder
(Afbeelding: Aldi)

#3 Stoomstrijkijzer of kledingstomer in de aanbieding

We eindigen deze lijst met een stoomstrijkijzer en een kledingstomer uit de Aldi-folder. Ideaal als je gemorst hebt met het drankje uit het koffiezetapparaat. Zo is je kleding na het wassen meteen weer heerlijk fris en kreukelvrij.

Voor 17,99 euro krijg je een van de twee apparaten die in de aanbieding zijn. Het stoomstrijkijzer heeft een maximaal vermogen van 2400 W. De kledingstomer is dan weer geschikt voor zijde, wol, linnen, katoen en synthetische stoffen.

Aldi folder aanbieding stoomstrijkijzer kledingstomer
(Afbeelding: Aldi)

Bol.com gooit prijzen van Dyson en iRobot-stofzuigers flink omlaag

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen