Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: 5 magistrale deals uit week 5 2023

Deals Mark Hofman 3 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Wie op zoek gaat naar fantastische gadgets, kijkt doorgaans niet bij een supermarktketen of een drogisterij. Doodzonde, want er zijn genoeg winkels die wekelijks fantastische deals hebben. Denk bijvoorbeeld aan Aldi, Lidl, Action en Kruidvat.

De winkels hebben namelijk zulke goede aanbiedingen voor gadgets, dat we ze wekelijks uitlichten. Doen we niet slechts een keertje, want afgelopen dinsdag schreven we dit artikel al. Vandaag doen we er gewoon een schepje bovenop.

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder-deals week 5

Goed. De Aldi, Lidl, Action en Kruidvat dus. Deze winkels zijn doorgaans hét walhalla voor iedereen die gek is op gadgets, maar er simpelweg niet teveel voor willen lappen. En eerlijk is eerlijk: we kunnen het volledig begrijpen als je er voor kiest.

Wat ons betreft zijn dit dan ook dé aanbiedingen van deze week. Maak er optimaal gebruik van, zouden we willen zeggen.

#1 SilverCrest-koptelefoon met Noise-Cancelling bij Lidl

Een goede koptelefoon kost knaken. Zeker wanneer je er noise-cancelling (in het Nederlands ook wel ruisonderdrukking genoemd) nodig hebt.

Over de kwaliteit kunnen we op afstand niet oordelen, maar het mag duidelijk zijn dat je niet het beste van het beste hoeft te verwachten. Maar wie op zoek is naar een goedkope koptelefoon met leuke functionaliteiten, die zit uitstekend met dit model van SilverCrest.

Je tikt de koptelefoon op de kop voor het bedrag van 39,99 euro!

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deal, gadgets, week 5 2023, folder
Zonder ruis! (Afbeelding: Lidl)

#2 SilverCrest Bluetooth-speaker bij Lidl

Geen zin om je muziek, of natuurlijk de Freakin’ Nerds-podcast, voor jezelf te houden? Val je omgeving lastig met een handige Bluetooth-speaker van SilverCrest.

Het model die Lidl deze week in de aanbieding heeft is licht, erg compact, heeft volgens SilverCrest zelf indrukwekkend geluid en is waterdicht (IPX7).

Je tikt ’em deze week voor slechts 12,99 euro op de kop bij Lidl.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deal, gadgets, week 5 2023, folder
Box, ouwe! (Afbeelding: Lidl)

#3 Heerlijke elektrisch deken bij de Aldi

Wie het een beetje fris heeft de laatste tijd, die zit deze week goed bij Aldi. De supermarktketen is doorgaans een van dé verborgen pareltjes op gebied van gadgets.

De deken in kwestie is afkomstig van Inventum en heeft de consument aardig wat te bieden. Hij kent bijvoorbeeld negen warmtestanden, schakelt automatisch uit en is lang genoeg om je helemaal in te verstoppen.

Normaal gesproken kost de elektrische deken je 64,99 euro, maar Aldi gooit hem in de aanbieding voor 44,99 euro per stuk.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets
Heerlijk warm en knus (Afbeelding: Aldi)

#4 LED-hoeklamp Grundig bij Action

Philips Hue is zonder twijfel hét merk voor verlichting in huis. Naast het feit dat de lampen van hoge kwaliteit zijn, heb je ook zeker stijlvolle modellen tussen het aanbod zitten. Een leipe hoeklamp die verschillende kleuren licht kan schijnen, bijvoorbeeld.

Het kost je echter wel een long om dit model in huis te nemen, dus is een goedkoop alternatief wel zo fijn. Action is deze week dé plek voor mensen die opzoek zijn naar een dergelijke lamp. Voor 16,95 euro tik je het model van Grundig op de kop en haal je een pittig lekker kleurlampje naar je huis.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deal, gadgets, week 5 2023, folder
Lampie! (Afbeelding: Action)

#5 Fujifilm Polaroid-camera bij Kruidvat

De Polaroid-camera: een klassieker die vandaag de dag nog altijd enorm populair is. Schiet een foto in oude stijl, wacht heel even en je hebt hem direct uitgeprint in je hand. Zo gek was het verleden nog niet.

Om het helemaal in stijl te ontdekken zet Kruidvat deze week de Fujifilm Instax Mini 70 Instant Camera in de schijnwerpers. Hangt er nog eens een betaalbaar prijskaartje van 84,99 euro aan ook.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deal, gadgets, week 5 2023, folder
Lachen! (Afbeelding: Kruidvat)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen