5 belachelijk goedkope gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Deals Mark Hofman 31 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Gek op gadgets, maar geen geldboom in de achtertuin met een oneindig leven? Geen zorgen, want er zijn in de vijfde week van 2023 fantastisch veel goede deals te vinden. Zeker bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat.

Je verwacht het misschien niet, maar de bekende winkels hebben een arsenaal aan toffe gadgets die je voor een prikkie kunt scoren. Je moet alleen even weten waar je het zoeken moet. Gelukkig zijn daar je vrienden van WANT voor en zetten we ook deze week de vijf beste deals voor je op een rij!

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals van week 5

  1. Goedkope smartwatch bij Lidl
  2. Shiatsu nekmassagekussen bij Lidl
  3. Elektrisch deken bij Aldi
  4. Kneiter lekkere ringlamp bij de Action
  5. Philips OneBlade bij Kruidvat

Goedkope smartwatch bij Lidl

Een smartwatch, of activity tracker, hoeft niet duur te zijn. Althans, dat laat Lidl deze week zien met de SilverCrest Activity Tracker.

Dit handige apparaatje smijt je om de pols om zaken als je hartslag of je bewegingen vast te leggen. Voorzien van een helder kleurenbeeldscherm, ingebouwde slaapmeter én een stabiele verbinding met je smartphone.

Alleen deze week tik je de SilverCrest Activity Tracker, in het roze of zwart, op de kop voor 29,99 euro.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets
Tracken zonder al te veel geld te verspillen (Afbeelding: Lidl)

Shiatsu nekmassagekussen bij Lidl

Het is een lange dag geweest: de baas was boos, de agenda overvol. Tijd om even rustig neer te ploffen om de bank en tot rust te komen. Samen met je vrienden van Lidl en SilverCrest.

Deze week stunt de supermarktketen met de Shiatsu nekmassagekussen. Eentje die ervoor zorgt dat de spieren ontspannen en jij na 15 minuten weer helemaal de oude bent.

Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten. De Shiatsu kost je deze week geen 29,99 euro, maar slechts 24,99 euro bij de Lidl.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets
Die geniet, hoor! (Afbeelding: Lidl)

Elektrisch deken bij Aldi

Wie het een beetje fris heeft de laatste tijd, die zit deze week goed bij Aldi. De supermarktketen is doorgaans een van dé verborgen pareltjes op gebied van gadgets.

De deken in kwestie is afkomstig van Inventum en heeft de consument aardig wat te bieden. Hij kent bijvoorbeeld negen warmtestanden, schakelt automatisch uit en is lang genoeg om je helemaal in te verstoppen.

Normaal gesproken kost de elektrische deken je 64,99 euro, maar Aldi gooit hem in de aanbieding voor 44,99 euro per stuk.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets
Heerlijk warm en knus (Afbeelding: Aldi)

Kneiter lekkere ringlamp bij de Action

De Action heeft voor de liefhebber, en creatieve breinen, een ringlamp in de aanbieding. De iconische winkel stunt, want geeft je niet alleen de lamp zelf. Bij aanschaf krijg je er ook twee statieven bij.

Dankzij de ringlamp, met 360-graden draaimogelijkheid, sta je altijd goed in beeld. Naast fel licht is het ook mogelijk om kleurenlicht te selecteren. De kleine statief heeft een maximale werkhoogte van 19 centimeter, waar het grote statief je tot 200 centimeter laat werken.

Action gooit de lamp in de aanbieding en laat consumenten hem al voor 29,95 euro in huis halen.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets
Camera, actie! Snappie? #action (Afbeelding: Action)

Philips OneBlade bij Kruidvat

Hekel aan scheren? Geen probleem, want het kan ook op een leuke manier. Dat het moet gebeuren staat vast, maar de manier waarop je het doet niet.

Kruidvat smijt deze week met korting op de Philips OneBlade. Een magistraal scheerapparaat waarmee je het beste resultaat kunt halen. Dat is geen verkooppraatje, maar de conclusie van de test die Dennis deed. Deze is via de link te lezen.

Het is goed om te zien dat Kruidvat in ieder geval stunt. Het goedkoopste model tik je namelijk al voor 39,99 euro op de kop.

Philips, gadgets, badkamer
Werkt als een malle. (Afbeelding: Philips)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen