Amazon Prime deals: de 6 beste Apple en Samsung-aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 11 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Amazon biedt vandaag en morgen kortingen aan Prime-gebruikers. Wij zetten de vijf beste Apple en Samsung-deals op een rij. Zo weet je welke producten je flink goedkoper kunt scoren (waaronder de iPhone 13 Pro Max).

Amazon heeft inmiddels al een aantal jaar actief in Nederland. Toch heeft de webwinkel het behoorlijk lastig door de concurrentie van winkels die hier al veel langer actief zijn zoals Bol.com en Coolblue. Ook die winkels verkopen natuurlijk producten van Apple en Samsung zoals de iPhone 13 Pro.

Apple (iPhone 13 Pro Max) en Samsung veel goedkoper tijdens Amazon Prime-deals

Enkele keren per jaar zijn er voor Amazon Prime-leden ook speciale kortingsacties. Zo is er in de zomer Prime Day en nu is het tijd voor Prime Exclusive Deals. Wij zetten een aantal leuke deals van Samsung en Apple op een rij.

Apple iPhone 13 Pro en Pro Max

Amazon heeft verschillende Apple-producten in de aanbieding. De meest interessant is de iPhone 13 Pro Max met 1 terabyte geheugen. De normale adviesprijs is 1.839 euro, maar vandaag heb je ‘m voor 1.579 euro.

Oude iPhone inruilen levert flink meer geld op bij Apple
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

iPhone 13 Pro

Amazon heeft ook een gewone iPhone 13 Pro in de aanbieding tijdens de Prime-deals. Het model met 1 terabyte kost nu 1.449 euro in plaats van 1.739 euro. Hier lees je de verschillen tussen de telefoons.

iPhone 13 Pro
(Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Heb je liever Android in plaats van de iPhone 13 Pro Max? Dan is deze Samsung Galaxy S21 FE de ideale keuze om ‘m nu in huis te halen. Deze is namelijk 32 procent goedkoper dan normaal op Amazon. Je hebt nu voor 509,99 euro in plaats van 749 euro.

Samsung Galaxy S21 FE Amazon Prime
Strak in de lak (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Samsung Galaxy Watch 4

Bij je nieuwe Samsung-telefoon wil je natuurlijk ook een nieuwe smartwatch. Ook deze is flink goedkoper tijdens de speciale actie voor prime-abonnees op Amazon. Je hebt nu al een nieuwe 40mm Samsung Galaxy Watch 4 voor 121,99 euro. Dat is een korting van bijna 100 euro.

De smartwatch van Samsung werd aan het begin van dit jaar geïntroduceerd. Het wordt hiermee nog makkelijker om jouw gezondheid in de gaten te houden.

Samsung Galaxy Watch 4
De Watch 4 (Afbeelding: Samsung)

Samsung Galaxy Buds Live bij Amazon Prime

Maak je Samsung set helemaal compleet met de Galaxy Buds Live. Deze oortjes hebben een batterijduur van maximaal 29 uur en beschikken daarnaast ook nog eens over actieve ruisonderdrukking.

Waarschijnlijk denk je dat je voor dat soort oortjes flink wat geld kwijt bent, maar niet tijdens de Prime-deals op Amazon. Je hebt ze nu voor 53,99 euro. Dat is ruim 95 euro onder de adviesprijs. Een fijne korting, dus.

Samsung Galaxy Buds Live
Alle drie de varianten (Afbeelding: Samsung)

Apple Watch Series 7 45mm (GPS + Cellular)

Amazon heeft ook verschillende (oudere) modellen van de Apple Watch in de aanbieding. Een van de interessantste deals is deze Series 7. Dat betekent dat je ‘m ook volledig kunt gebruiken zonder telefoon. Normaal kost deze 559 euro, maar nu is de prijs verlaagt naar 499 euro. Ideaal voor naast je iPhone 13 Pro Max.

Is deze net wat te prijzig voor je? Dan kun je ook kiezen uit de verschillende SE’s uit 2021. Ook deze zijn tijdens de Prime-deals goedkoper. Zo heb je een 40mm versie al in huis voor 249 euro. Normaal is deze 30 euro duurder.

Apple Watch Series 7
De Series 7 (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen