Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 23 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Video: deze nieuwe films en series zie je in augustus

Amazon Prime Video heeft de programmering voor de maand augustus bekendgemaakt. Deze films en series ga je allemaal zien in je lijst.

Amazon Prime Video is de goedkoopste streamingdienst van Nederland. Voor 2,99 euro per maand krijg je toegang tot flink wat grote films en series. Ook komt de streamingdienst elke maand met eigen original content. Ook aankomende maand komen er weer flink wat titels naar de streamingdienst. Eerst lichten wij de grote originals eruit en vervolgens laten wij de overige titels zien.

Cruel Summer (seizoen 1) – 6 augustus

Cruel Summer is een bijzondere misdaadserie op Amazon Prime Video van Jessica Biel. Die ken je wellicht van The Sinner. Het is dan ook niet gek dat deze serie ermee vergelen wordt. Cruel Summer speelt zich af in drie opeenvolgende zomers in de jaren ’90. Als een populair meisje vermist raakt neemt een schijnbaar ongetalenteerd meisje de rol over. Zij verandert van een buitenbeentje tot een populair meisje. Uiteindelijk wordt ze de meest gehate persoon van de Verenigde Staten.

Modern Love (seizoen 2) – 13 augustus

Deze serie gaat over liefde in al zijn gecompliceerde en mooie vormen. Alle verhalen zijn allemaal geïnspireerd op de Modern Love-columns uit The New York Times. Je ziet het tweede seizoen binnenkort op Amazon Prime Video.

Nine Perfect Strangers (seizoen 1) – 20 augustus

De hoofdrol in deze Amazon Prime Video-serie is voor niemand minder dan Nicole Kidman. Zij speelt een directrice van een resort die negen gestreste stadbewoners probeert te helpen aan een betere manier van leven. De negen vreemdelingen hebben echter totaal geen idee wat hen te wachten staat.

The Green Knight – 21 augustus

Dit is misschien wel de meest bijzondere titel uit dit lijstje. Sir Gawain wordt door koning Arthur er op uit gestuurd om het op te nemen tegen The Green Knight. Het bijzondere is dat de film begin augustus in de bioscoop komt en vervolgens al heel snel naar Amazon Prime Video gaat.

Kevin Can F**k Himself (seizoen 1) – 27 augustus

Goed, deze titel op Amazon Prime Video laat weinig aan de verbeelding over. Dit verhaal gaat over Allison die het prototype sitcom-vrouw is. Ze is mooi, kan tegen een grapje en is getrouwd met de ideale man. Ze wordt uiteindelijk wakker en komt in opstand tegen alle onrechtvaardigheid in haar leven.

Overige releases in augustus op Amazon Prime Video

  • Body Brokers – 01.08.2021
  • Head Above Water – 06.08.2021
  • Bigfoot Family – 07.08.2021
  • Star Trek: Lower Decks S2 – 13.08.2021
  • All My Life – 14.08.2021
  • Batman: Soul Of The Dragon – 17.08.2021
  • Borat Specials – 27.08.2021
  • Borat’s American Lockdown & Debunking Borat – 27.08.2021
  • Fernando S2 – 27.08.2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!