Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Jeremy Clarkson breekt records op Amazon Prime en krijgt nieuw seizoen

Jeremy Clarkson kennen we natuurlijk vooral van The Grand Tour, maar presenteert ook Clarkson’s Farm. De serie is ontzettend succesvol.

Jeremy Clarkson vormt natuurlijk een drie-eenheid met Richard Hammond en James May. Ze presenteerden eerst Top Gear en nu doen ze The Grand Tour. De drie hebben echter ook allemaal hun eigen programma’s op Amazon Prime Video. Clarkson’s Farm lijkt echter het meest succesvol.

Amazon Prime Video: deze nieuwe films en series komen in juli

Clarkson’s Farm op Amazon Prime Video

Clarkson’s Farm is sinds kort te zien op Amazon Prime Video. In het programma zien we hoe hij de Diddly Squat Farm runt. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want hij moet zich aan allemaal regels houden. Iets waar de sarcastische Jeremy natuurlijk helemaal los op kan gaan. Ook zien we een andere kant van de presentator met de liefde die hij voor de natuur en zijn dieren toont.

De serie is een gigantisch succes op Amazon Prime Video. Zo scoort het programma een 9,3 op IMDb, waarmee het dus bij een van de beste titels hoort. Zo scoren Chernobyl, Blue Planet II en The Wire een gelijke beoordeling. Op Amazon Prime Video scoor het zelfs vijf sterren en op Rotten Tomatoes 100 procent. Het is dan ook Amazon’s show met de hoogste beoordeling.

Een nieuw seizoen

Amazon Prime Video heeft nu goed nieuws voor de fans. Clarkson’s Farm krijgt een tweede seizoen op de streamingdienst. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar welke vrienden we in het tweede seizoen weer terugzien en of er misschien een bezoekje komt van May en Hammond.

Het is nog onbekend wanneer we een derde seizoen van Clarkson’s Farm kunnen verwachten, maar vermoedelijk is dat pas ergens in 2022. Kun je niet genoeg krijgen van de The Grand Tour-heren? Dan kun je natuurlijk de vorige episodes van het programma terugzien en kijken naar James May: Our Man in Japan of naar Richard Hammond in The Great Escapists.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!