Amazon Prime Video: veel bloederige horrors in oktober

Films & Series Jeroen Kraak 27 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Het is bijna oktober en dat betekent nieuwe films en series op Amazon Prime Video. Wij vertellen je wat je kunt verwachten.

Het is bijna oktober, het weer wordt slechter en langzaam vallen de bladeren van de bomen. Waarschijnlijk ben je dus vaker binnen en je wil je natuurlijk niet vervelen. Gelukkig hebben de verschillende streamingdiensten genoeg te bieden in de aankomende maand. In dit artikel vertellen we je wel originals je kunt verwachten op Amazon Prime Video. Daarna komt ook een selectie van overige titels.

Bingo Hell – 1 oktober

Oktober is natuurlijk de maand van Halloween. Om alvast in de stemming te komen, brengt Amazon Bingo Hell. Wanneer een duister figuur de bewoners van een lage-inkomensgemeenschap bedreigt, probeert een pittige bejaarde hem te stoppen. Elke keer als er ‘bingo’ wordt geroepen, valt er een nieuwe dode. Amazon Prime Video beschrijft het als een griezelige originele horrorfilm met een duivels grappige twist.

Black as Night – 1 oktober

Nog meer horror op Amazon Prime Video, maar dit keer vampieren in de hoofdrol. Een inventieve tiener gaat de strijd met ze aan. Samen met drie vrienden smeedt ze een geaargd plan om het landhuis van de vampieren te infiltreren, hun leider te vernietigen en zijn volgelingen terug te brengen naar hun menselijke vorm.

The Protégé – 1 oktober

Van horror gaan we naar keiharde actie op Amazon Prime Video. Deze film gaat over anna en Rembrandt die twee van de belangrijkste huurmoordenaars zijn in de wereld. Ze delen samen een mysterieus verleden in Vietnam. Als Anna’s mentor wordt vermoord, moeten de twee in een ongemakkelijke samenwerking naar Vietnam om de dader op te sporen.

Justin Bieber: Our World – 8 oktober

Tegenwoordig moet je als bekende artiest natuurlijk een eigen documentaire hebben. We zagen Billie Eilish al op Apple TV+, maar Justin Bieber kiest nu voor Amazon Prime Video. We zien in deze film de zanger backstage, onstage en in zijn privéwereld tijdens zijn nooit vertoonde concert T-Mobile Presents New Year’s Eve Live with Justin Bieber.

Madres – 8 oktober

Wie een beetje Spaans kan, weet dat madres moeders betekent. Dat is dan ook precies waar deze horror over gaat. Beto en Diana verwachten hun eerste kind en verhuizen naar een klein stadje in Californië in de jaren ’70. Daar vindt ze een gruwelijke talisman van vorige bewoners. Haar ontdekkingen leiden naar een angstjagende waarheid.

The Manor – 8 oktober

Nog meer bejaarden die te maken krijgen met horror. Een kwaadachtige kracht aast op bewoners van een verzorgingstehuis. Zij sterven op mysterieuze wijze. Een nieuwe bewoonster ziet het kwaad, maar wordt niet geloofd.

I Know What You Did Last Summer – 15 oktober

Deze serie op Amazon Prime Video is gebaseerd op de gelijknamige roman en film die je wellicht al kent. Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van dit stadje.

Maradona: Blessed Dream

Diego Maradona was niet alleen een van de beste voetballers ooit, hij was zeker ook een van de meest spraakmakende persoonlijkheden in de sport. Genoeg voer voor een documentaire op Amazon Prime Video dus. In Blessed dream zien we zijn hele leven en vruchtbare carrière.

En verder op Amazon Prime Video:

  • The Walking Dead: World Beyond S2 – 01.10.2021
  • Mortal Kombat – 09.10.2021
  • Safer At Home – 15.10.2021
  • Motherland: Fort Salem S2 – 17.10.2021
  • Mr. Mayor S1 – 21.10.2021
  • Halloween Kills – 24.10.2021
  • Fairfax S1 – 29.10.2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen