Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Undercover seizoen 3: Netflix onthult releasedatum en eerste beelden

Netflix heeft vandaag de releasedatum van het derde seizoen van Undercover bekendgemaakt. We zien ook de eerste beelden.

Undercover is natuurlijk dé Nederlandstalige original op Netflix. De titel kent natuurlijk al twee seizoenen en recent zagen we ook de film Ferry. Nu zijn Frank Lammers, Tom Waas en Elise Schaap terug in het derde seizoen van Undercover.

Een nieuw seizoen Undercover met Ferry

In het derde seizoen van Undercover is Ferry weer op vrije voeten. Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aarsrivalen undercoveragent Bob en Ferry gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst.

Hier gaat het over

Netflix zelf beschrijft het derde seizoen van Undercover als volgt: “Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman.”

Frank Lammers krijgt in het derde seizoen van Undercover dus weer een grotere rol te krijgen en daar zijn de fans maar al te blij mee. Zij lieten eerder nog weten dat er te weinig Ferry was in seizoen 2, omdat hij in de gevangenis zat.

Op deze datum kun je de serie verwachten

Natuurlijk wil je weten wanneer je de serie op Netflix kunt verwachten. De serie is vanaf 21 november te zien op de streamingdienst. Net zoals bij de vorige delen van Undercover komt er elke zondag een nieuwe aflevering online. Je kunt niet alles ineens bingen, tenzij je wacht totdat alle acht afleveringen online staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!