The Boys krijgt een vierde seizoen op Amazon Prime

Films & Series Jeroen Kraak 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wie aan Amazon Prime Video denkt, komt waarschijnlijk meteen bij The Boys terecht. Voor fans van de serie is er nu goed nieuws.

Amazon Prime Video is de goedkoopste streamingdienst in het land. Je kunt het voor een bedrag van 2,99 euro per maand zelfs een koopje noemen. Hoewel de dienst vooral series en films van andere studio’s aanbiedt, heeft ook een aantal bekende eigen originals. Zo maken Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond verschillende programma’s voor de streamingdienst en komt in het najaar de Lord of the Rings-serie, de duurste productie ooit. Een van de echte lievelingsseries van menig abonnee is The Boys. Zij kunnen blijven genieten.

The Boys op Amazon Prime Video

Op dit moment is het derde seizoen van The Boys in volle gang. De Amazon Prime-serie gaat over een groepje rare gasten die de strijd willen aangaan met een bedrijf dat handelt in corrupte superhelden. Zij willen de helden stoppen en schromen daarvoor geen enkel middel. Het levert onder andere een van de meest bizarre scènes ooit op waar een dolfijn de hoofdrol heeft. Dit slechts een enkel moment, maar je zal continu moeten lachen als je aan het bingen bent.

Amazon Prime Video is niet gek en ziet het succes ook. In de eerste drie dagen van het derde seizoen is het wereldwijde publiek voor The Boys gegroeid met +17% ten opzichte van seizoen twee, en +234% ten opzichte van seizoen één. Alle acht afleveringen zijn wereldwijd exclusief te zien op Prime Video.

Een vierde seizoen

Daarom maakt Amazon al snel een populaire beslissing. De serie krijgt een vierde seizoen. Dat betekent dus nog meer spektakel en gekkigheid. Maar daar blijft het niet bij. Eerder zagen we al The Boys Presents: Diabolical en er komt ook nog een spin-off uit die gaat over een middelbare school waar superhelden worden opgeleid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen