Amazon Prime laat eerste beelden spectaculaire The Boys spin-off zien

Films & Series Jeroen Kraak 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

The Boys en Sex Education zijn twee van de beste series van de afgelopen jaren. Wat krijg je als je ze mengt? Het antwoord is simpel: Gen V op Amazon Prime Video.

The Boys is misschien wel mijn favoriete superheldenserie. Het zit vol met actie en humor. Met de serie schopt Amazon tegen Marvel en DC en trekt het het superheldengenre door tot in het belachelijke. Wie herinnert zich niet de over-the-top-scènes met The Deep, een duidelijke Aquaman-kopie.

The Boys in combinatie met Sex Education

Veel fans wachten dan ook op een vierde seizoen van de serie, maar dat lijkt nog wel even op zich te laten wachten. Tot die tijd is er Gen V, de spin-off van The Boys met een vleugje Sex Education. Nu heeft Amazon Prime Video de eerste teaser uitgebracht.

In de nieuwe teaser van Gen V zien we Godolkin University, Amerika’s enige universiteit voor superhelden, die wordt gerund door Vought International. Hier volgen we de eerste superhelden die zich bewust zijn van hun krachten doordat ze Compound V geïnjecteerd hebben gekregen, een gebeurtenis die eerder te zien was in The Boys op Amazon Prime Video.

Op de universiteit doen de jongeren er alles aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Dit heeft wat weg van Sex Education. Al snel beseffen ze dat die ambitie vraagt om opofferingen. Ze moeten kiezen tussen goed en kwaad.

Bekende en nieuwe gezichten op Amazon Prime Video

In Gen V op Amazon Prime Video zien we een hele reeks nieuwe acteurs. Zo is er een rol weggelegd voor Patrick Schwarzenegger, jawel, de zoon van Terminator Arnold Schwarzenegger. Chance Perdomo was eerder al eens te zien in Chilling Adventures of Sabrina.

Ook zullen een aantal acteurs uit The Boys een gastrol vervullen. Zo zien we onder anderen Jessie T. Usher (A-Train) en Colby Minifie (Ashley) terug in de spin-off. Helaas zijn er geen acteurs uit Sex Education aanwezig, en dat is misschien ook wel logisch aangezien het niet aan die serie verbonden is.

Bij de serie zijn ook de makers van The Boys betrokken. Eric Kripke en Garth Ennis werken mee als uitvoerend producent.

Kun je dus niet wachten op het nieuwe seizoen van The Boys en Sex Education, dan is Gen V op Amazon Prime Video een ideaal tussendoortje. De eerste drie afleveringen komen op 3 november naar de streamingdienst.

Maak kennis met de personages uit John Wick-serie ‘The Continental’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen