Krijg het beste van Samsung met deze 3 geweldige Amazon-deals

Deals Jeroen Kraak 7 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, smartwatch of oortjes, heeft Amazon nu de ideale aanbieding voor Samsung Galaxy-producten.

Het is zowel een voor- als nadeel: het ecosysteem van verschillende elektronicamerken. Alles van een merk werkt natuurlijk geweldig met elkaar, maar het combineren met iets anders is een stuk lastiger. Als je alles van Samsung wil, moet je nu bij Amazon zijn.

Mega Samsung-deals bij Amazon

Amazon heeft namelijk drie hele leuke Samsung Galaxy-aanbiedingen die geweldig met elkaar zijn te combineren. Wij zetten ze speciaal voor je op een rij. Komen ze.

#1 Galaxy S22

We beginnen met een smartphone, een apparaat dat onmisbaar is in jouw ecosysteem. Amazon biedt de Samsung Galaxy S22 flink goedkoper aan. Juist doordat het model van vorig jaar is, is de korting hoog. Desondanks is het nog steeds een toptoestel dat prima prestaties levert.

Dit toestel heeft een razendsnelle chip, prachtig scherm en een prima camera aan de achterkant. Bovendien krijg je bij deze actie het 256 GB-model. Je betaalt nu 659,99 euro in plaats van 899 euro bij Amazon.

#2 Galaxy Buds 2

Bij een smartphone zijn oordopjes onmisbaar. Je wil natuurlijk genieten van je muziek als je onderweg bent. Je kunt de luidspreker uiteraard gebruiken, maar dat zal je een hoop boze blikken opleveren. De Samsung Galaxy Buds 2 zijn een prima alternatief die vlekkeloos samenwerken met je smartphone van het Koreaanse merk.

Samsung Galaxy Buds 2 Amazon
Samsung Galaxy Buds 2 (Afbeelding: Samsung)

De Samsung Galaxy Buds 2 hebben de speciale Dynamic 2-Way-speakers, die zorgen voor een goed geluid. Daarnaast beschikken ze ook over ruisonderdrukking, en Ambient Sound wat zorgt voor fijne ervaring tijdens telefoongesprekken en het luisteren van muziek. Bij Amazon zijn ze nu 64,99 euro in plaats van 149 euro.

#3 Samsung Galaxy Watch 5 bij Amazon

Met een Samsung Galaxy Watch 5 maak je jouw set helemaal compleet. Je hebt daarmee jouw eigen personal trainer gewoon om je pols. Het apparaat houdt je gezondheid en inspanningen in de gaten.

Natuurlijk zijn die gezondheidsfuncties fijn, maar de smartwatch maakt jouw leven ook een stuk makkelijker, en met de NFC-chip kun je ook heel makkelijk betalen. Voor een melding of het bedienen van apps zoals Spotify hoef je jouw telefoon niet meer uit je zak te halen. Je scoort de Samsung Galaxy Watch 5 nu met 112 euro korting voor 216,95 euro.

Amazon investeert in duistere versie Spider-Man (en we worden gek!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen