Samsung Galaxy S22 straalt als nooit tevoren met nieuwe kleur

Smartphones Jeroen Kraak 26 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S22 is natuurlijk al een aantal maanden uit. Nu krijg je de kans om ‘m te kopen in een flitsende kleur.

De Samsung Galaxy S22 is een van de populairste modellen op de markt. Logisch natuurlijk, want het is een echt vlaggenschip met veel mooie functionaliteiten en specs. Zit je er over na te denken om het toestel aan te schaffen, dan komt daar nu misschien een reden bij. Er is een nieuwe kleur uit voor het toestel.

De kleurrijke Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is er natuurlijk al in een aantal verschillende kleuren. Zo kun je ‘m aanschaffen in het wit, roze, groen en zwart. Nu komt er een kleur bij die zeer uitgesproken is.

Samsung kondigt nu de optie Bora Paars- aan. Die naam zegt eigenlijk genoeg, want Bora is Koreaans voor paars. De kleur is dus dubbel vertegenwoordigd in de naam. Eigenlijk kun je het een beetje vergelijken met de kleur Violet van de Samsung S21, maar deze paars lijkt toch echt net wat stralender te zijn. Het geeft je weer een extra optie om het uiterlijk van een telefoon te kiezen dat bij jou past.

Bora Paars is niet alleen de kleur voor de Samsung Galaxy S22, want in de aankondiging zegt het bedrijf dat de kleur ook naar andere Galaxy-apparaten komt in dit jaar.

S22 iPhone 14
De S22 in Bora Paars. (Afbeelding: Samsung)

Nog even wachten

Je moet nog wel even wachten op Bora Paars, want het toestel in die kleuroptie komt pas op 10 augustus uit. Die datum is niet geheel toevallig, want op die datum wordt Samsung Unpacked georganiseerd. Tijdens dat evenement onthult Samsung naar alle waarschijnlijkheid meerdere nieuwe producten. Mogelijk zien we dan ook andere producten in die kleur.

In tegenstelling tot vorig jaar is deze kleur niet alleen online-exclusief. Je kunt het toestel ook gewoon bestellen bij verschillende andere winkels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen