Wie is de Mol? is terug voor een nieuw seizoen
 op Netflix?!

Films & Series Lucas van de Wetering 6 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Er komt een tweede seizoen van de internationale Wie is de Mol? naar Netflix. En de eerste trailer is ondertussen al uit.

Wie is de Mol? is nu al jarenlang een van de populairste en grootste Nederlandse televisieprogramma’s. Met 24 seizoenen is het dan ook al bijna 25 jaar lang aanwezig op Nederlandse televisie.

Maar Nederland is niet de enige met dit programma, sterker nog, we hebben het gejat van de Belgen. Ook de Amerikanen hebben hun eigen versie; The Mole. Van deze serie verschijnt binnenkort het tweede seizoen op Netflix, en de trailer is al uit.

De Amerikaanse Wie is de Mol? op Netflix

De Amerikaanse versie van Wie is de Mol? op Netflix is redelijk hetzelfde als het welbekende Nederlandse programma. Tien deelnemers gaan de strijd met elkaar aan, maar een van deze mensen is een bedrieger. Hij of zij wil zoveel mogelijk geld uit de pot houden. Het is aan de andere deelnemers om deze bedrieger te vinden.

Al is dit het tweede seizoen van de serie op Netflix, het zou technisch gezien het zevende seizoen worden. Het eerste seizoen van de Amerikaanse Wie is de Mol? kwam uit in 2001 op ABC, hierop volgden 4 andere seizoenen waarvan de laatste in 2008 uitkwam. Na een 14-jaarlange stilte kwam er een nieuw seizoen uit op Netflix, maar hier begon de telling weer opnieuw. Het is dus het tweede Netflix-seizoen.

The Mole

Het tweede seizoen van The Mole, de Amerikaanse Wie is de Mol? komt deze maand nog op Netflix te staan. Het programma begint vanaf 28 juni weer op de streamingsdienst. Dit seizoen zit er wel een redelijk bekend gezicht tussen. Je kan Deanne Thompson kennen van Don’t F**k with Cats: Hunting an Internet Killer.

Als je nou ook interesse hebt om het eerste seizoen te kijken, dan kan dat op Netflix. Het eerste seizoen heeft tien afleveringen. The Mole op Netflix is perfect om te kijken als je niet genoeg kan krijgen van Wie is de Mol? maar alle Nederlandse content al hebt gezien. Nu is het alleen afwachten tot 28 juni voordat het tweede seizoen begint.

Laatste kans: deze toffe films verdwijnen in juni van Netflix

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen