Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Gamehit Among Us heeft eindelijk de Airship update gekregen

Eind 2020 werd hij al aangekondigd: de nieuwe map voor Among Us. Op een Airship moet je er dan achter komen wie van de spelers een Imposter is en het op de andere spelers heeft gemunt.

En nu kun je eindelijk aan de slag. Sinds gisteren is de nieuwe update voor Among Us uitgerold. Dat lieten de makers van de game weten op hun eigen website.

De Airship in Among Us

De Airship is beschikbaar voor alle versies van Among Us. Dus het maakt niet uit of je het op de smartphone of op de pc speelt. Met de toevoeging van de nieuwe map heb je nu in totaal vier maps om op te ontdekken wie er een dubbelrol speelt. De game is inmiddels al een paar jaar op de markt, maar pas sinds de zomer van 2020 is de game echt aangeslagen. Via verschillende streamers werd de game ontdekt en omdat er toen steeds meer games uitgesteld werden, waren we op zoek naar iets nieuws. En dat werd dus deze game. Hoewel de hype rondom de game niet meer zo groot is als dat hij ooit was, dat gebeurt met veel games, is het nog altijd een game die veel wordt gespeeld.

Door het succes van Among Us besloot de ontwikkelaar om een maand na de onthulling van het tweede deel die game te stoppen. Het was immers verstandiger om voort te bouwen op hetgeen dat ze op dat moment in handen hadden. Naast de toevoeging van de Airship wordt de lobby van de game vergroot, waardoor je nu een potje met 15 man kunt gaan spelen. Ook is het de bedoeling dat er vanaf nu vaker, kleinere, updates worden uitgerold, waardoor er voor de gamers meer te doen is in de game.

Nieuwe tasks en meer

Met de toevoeging van de Airship in Among Us krijg je als speler ook nieuwe tasks die je moet doen. Tenzij je de Imposter bent natuurlijk. Zo moet je de vuilnisbakken op tijd legen of juwelen te slepen. Daarnaast zijn er nieuwe hoeden en skins om mee aan de slag te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!