Bouw tuinen en verzamel kunst in nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update

Games Jelle van Es 21 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Begin april kwam de eerste grote update voor Animal Crossing: New Horizons. Maar die viel niet echt in de goede aard. Een tijdlang werd je dankzij Pasen doodgegooid met vervelende eieren waar niemand op zat te wachten.

Aankomende donderdag komt de tweede grote update uit voor Animal Crossing: New Horizons. En deze introduceert een aantal verschillende evenementen die op papier wel de moeite waard zijn om je tijd in te investeren.

Kunst en tuinen in Animal Crossing: New Horizons

De update voor Animal Crossing: New Horizonsbrengt nieuwe, seizoensgebonden evenementen naar het eiland, waardoor eilandbewoners diverse kunstexposities, een uitgebreid museum en nieuwe flora kunnen ervaren en enkele nieuwe gezichten kunnen tegenkomen. Met de update komen er ook een aantal nieuwe seizoensgebonden evenementen. De trailer hieronder geeft je alvast een goed overzicht.

Met de nieuwe Animal Crossing: New Horizons update komen er gelijk twee elementen in de game. Ten eerst verschijnt Leifs tuinkraam, waar je een weelderige assortiment aan tuinspullen te verkopen, waaronder zaadjes voor bloemen en struiken. Deze decoratieve producten maken elk eilandparadijs een stukje groener. Daarnaast krijg je te maken met Redds schattenschuit. Op zijn boot kun je kunst en uniek gekleurde meubels kopen. Net als in vorige Animal Crossing-games moeten spelers hier opnieuw uitvogelen welke kunststukken echt zijn en welke nep. Als je een echt kunstwerk hebt gekocht, kun je het doneren aan het museum om tentoon te laten stellen. Op deze tentoonstelling vind je allerlei soorten kunst, van schilderijen tot beeldhouwwerken.

Animal Crossing: New Horizons
De schattenschuit (Afbeelding: Nintendo)

Daarnaast heeft Nintendo gelijk een aantal evenement aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons. De tijdelijke evenementen worden als volgt beschreven:

Natuurdag (23 april – 4 mei) – Wanneer Natuurdag plaatsvindt, kun je onder andere speciale Nook-miles-uitdagingen aangaan. De doelstellingen staan hierbij in het teken van de natuur. Zo moet je bijvoorbeeld bomen planten of bloemetjes water geven.

Animal Crossing: New Horizons
Nieuwe uitdagingen (Afbeelding: Nintendo)

Meidagreis (1 – 7 mei) – In de eerste week van mei kunnen spelers een eenmalige meidagticket gebruiken op de luchthaven om deel te nemen aan een meidagreis naar een eiland dat er anders uitziet dan dat je wellicht gewend bent van andere tripjes. Het kan zijn dat je ook een oude bekende tegen het lijf loopt…

Internationale Museumdag (18 – 31 mei) – Ter ere van Internationale Museumdag kunnen spelers deelnemen aan een stempelrace. Nadat je een speciale stempelkaart hebt gekregen, kun je vissen, insecten en fossielen bewonderen terwijl je bij verschillende tentoonstellingen stempels verzamelt om een beloning in de game te verdienen.

Animal Crossing: New Horizons
Lekker spelen in het museum (Afbeelding: Nintendo)

Trouwseizoen (1 – 30 juni) – In juni kunnen spelers naar het eiland van Harvey gaan om het getrouwde stel Reese en Cyrus te ontmoeten. Ook kun je ze helpen om trouwfoto’s met ze te maken in de fotostudio. Als blijk van waardering geeft het stel je speciale voorwerpen in huwelijksstijl.

Het gelukkige stel (Afbeelding: Nintendo)

Kortom, voorlopig is er weer genoeg te beleven in Animal Crossing: New Horizons. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen