Superdeal: Apple Airpods 2 in aanbieding voor absolute bodemprijs

Gadgets Jelle van Es 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De mensen van Bol.com zijn begonnen met hun 7-daagse sale. Daar zitten zo nu en dan een aardige aanbieding bij. Maar via een zogenaamde flitsdeal kun je nu de Apple AirPods 2 voor een absolute bodemprijs kopen.

Het addertje onder het gras? Je moet er heel erg snel bij zijn. De zogenaamde flitsdeals waar de Apple AirPods 2 onder vallen is slechts drie uur geldig. En ze zijn dus al in gegaan.

Apple AirPods 2 voor een bodemprijs

De Apple AirPods 2 zijn bij Apple momenteel nog altijd voor 179 euro te koop. Inmiddels kun je hem op de meeste plaatsen wel voor een lagere bedrag scoren. 130 euro is een prijs waarvoor we hem regelmatig voorbij zien komen. Maar nu gaat hij dus nog lager. Hij is op het moment van schrijven voor 99 euro te koop. Dat is gewoon een mooie prijs. En dat weet Bol.com zelf ook. Want zij beperken het aantal exemplaren dat je kunt aanschaffen. Je mag er namelijk maar twee kopen. Dus wellicht heb je een vriend die je er ook nog even snel blij mee kunt maken.

Apple AirPods (2019)
De AirPods (2019) van Apple (Afbeelding: Apple)

Het gaat in het geval van deze Apple AirPods 2 om de versie die met een bedrade oplaadcase komt. Dat is iets minder flexibel dan wanneer je een draadloze optie hebt, maar voor dit bedrag mag je daar eigenlijk niet over klagen. Want het zijn nog altijd één van de betere draadloze oordopjes die er op de markt zijn. Het enige wat er wel mist is de Active Noise Cancelling. Die is nog altijd voorbehouden aan de Pro-variant van de oordopjes.

Meer deals

De Apple AirPods 2 zijn niet de enige flitsdeals die er zijn. Ook de nieuwe controller voor de PlayStation 5 is in de aanbieding. Dus als het je gelukt is om die te scoren, dan is dit het moment om er een tweede controller bij te halen.

5 typische (on)handige AliExpress gadgets voor Apple’s AirPods

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen