Amazon Prime Day 2023: AirPods (Pro) zijn heerlijk in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Day 2023 is officieel van start. Vandaag en morgen krijgen een groot aantal producten flinke korting. De webwinkel stunt bijvoorbeeld met de prijzen van de AirPods Pro 2 en de AirPods 3.

Als je een iPhone hebt, zijn AirPods haast onmisbaar. Je kunt wel oordopjes nemen van een ander merk, maar niets werkt zo soepel als die van Apple. Dit is het ideale moment om ze aan te schaffen, want ze zijn veel goedkoper, en dat geldt zelfs voor de AirPods Pro.

De AirPods (Pro) die goedkoper zijn tijdens Amazon Prime Day

Maar welke oordopjes zijn nu in de aanbieding bij Amazon? Ik zet ze speciaal voor jou op een rijtje. Heb je moeite met kiezen tussen gewone en de AirPods Pro, lees dan eerst dit artikel waarin de verschillen nog beter worden uitgelegd.

#1 AirPods 2

Laat ik beginnen bij het oudste model: de AirPods 2. Dit zijn de draadloze oordopjes van Apple zonder te veel poespas. Het model is al jaren uit, maar nog steeds zeer populair.

De H1-chip zorgt ervoor dat je een stabiele verbinding hebt met je iPhone, zodat je overal van je favoriete muziek kunt genieten. Normaal kosten de oortjes 159 euro, maar tijdens Amazon Prime Day heb je ze voor 109 euro.

Airpods spoor 3
Apple’s doppen (Afbeelding: Pexels)

#2 Korting op de derde generatie tijdens Amazon Prime Day

De opvolger van de AirPods 2 zijn de AirPods 3. Deze oortjes kwamen in 2021 op de markt en zijn net wat geavanceerder dan de 2, maar wel net iets minder dan de AirPods Pro 2. Wat meteen opvalt is het design. Ze hebben net wat kortere steeltjes en hebben een betere pasvorm.

Het grote voordeel van de AirPods 3 ten opzichte van de 2 is dat ze persoonlijke ruimtelijke audio ondersteunen en dynamische hoofdtracking hebben. Door de verbeterde batterij heb je tot zes uur luistertijd aan één stuk door, en als je ze tussentijds oplaadt in de case gaan ze tot wel dertig uur mee.

Ook deze oortjes zijn flink goedkoper tijdens Amazon Prime Day. Je betaalt nu 159 euro in plaats van 209 euro.

AirPods 3
Het nieuwe oordopje (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

#3 AirPods Pro 2

De AirPods Pro 2 zijn de beste oordopjes die Apple op dit moment te bieden heeft. Zelf heb ik ze standaard in omdat de geluidskwaliteit fantastisch is. Aan de binnenkant van deze oortjes zit de H2-chip, die zorgt voor nog betere audio.

Wat ook echt indrukwekkend is aan de AirPods Pro 2, is de actieve ruisonderdrukking. Op de markt vind je niet zo snel oortjes die het geluid zo goed kunnen filteren als dit model. Daarnaast hebben deze oordopjes ook een speciale transparantiemodus, waardoor geluid gefilterd wordt maar een gesprekspartner nog steeds hoorbaar is.

Tijdens Amazon Prime Day krijg je 21 procent korting op de adviesprijs. Dat betekent dat de AirPods Pro nog maar 237,45 euro kost in plaats van 299 euro.

Albert Heijn heeft MacBook en AirPods Pro 2 in de aanbieding voor weinig
Gewoon kunnen luisteren naar wat iemand zegt. (Afbeelding: Mark Hofman/WANT)

Lidl, Aldi, Kruidvat en Action geven flinke korting op 10 top-gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen