Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 11 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Amazon Prime Day 2023: 5 meesterlijke LEGO-sets met korting

Ben je op zoek naar de ideale LEGO-set? Dit is het moment om er een te kopen, want het is Amazon Prime Day. Tijdens deze twee dagen strooit de webwinkel met korting, zo ook op de bouwsteentjes die erg pijnlijk zijn als je er per ongeluk op staat.

Wie is er niet opgegroeid met LEGO? Toen ik zelf jonger was, bouwde ik de meest magische gebouwen, van een kasteel tot een heus voetbalstadion. Wellicht ben je net zoals ik het speelgoed uit het oog verloren, en dat is onterecht. Er zijn voldoende sets die ook voor volwassenen echt top zijn. Ik zet er voor jou vijf op een rij die je met flinke korting scoort tijdens Amazon Prime Day.

5 LEGO-sets met korting tijdens Amazon Prime Day

Maar welke sets zijn nu echt goedkoper? Ik zet er voor jou vijf op een rij die zeker niet misstaan in je huiskamer.

#1 Star Wars Razor Crest

5 meesterlijke LEGO-sets met korting tijdens Amazon Prime Day
De set voor iedere Star Wars-fan (Afbeelding: LEGO)

Ben je fan van The Mandalorian? Dan mag de Razor Crest eigenlijk niet ontbreken in je huiskamer. Dit was het ruimteschip van Mando en Grogu tijdens de eerste twee seizoenen van de serie. Die twee minifigures krijg je er dan ook bij, samen met IG-11, Greef Karga en een Scout Trooper.

De buitenkant van de Razor Crest van LEGO ziet er al top uit, maar ook aan de binnenkant is zeker wat te zien. In de laadruimte zijn carbonietelementen en de slaapruimte te vinden. Bovendien is ook de ontsnappingscapsule los te koppelen.

Deze set kost normaal 139,99 euro, maar tijdens Amazon Prime Day heb je ‘m voor 118,99 euro.

#2 Marvel Nano Gauntlet

5 meesterlijke LEGO-sets met korting tijdens Amazon Prime Day
Een prachtige set. (Afbeelding LEGO)

Marvel Cinematic Universe Phase 3 draaide allemaal om de Infinity Stones en de handschoen van Thanos. Dit is dan ook het item dat je in jouw kast wil hebben staan.

Deze replica, inclusief de 6 Infinity Stones, bestaat in totaal uit 675 onderdelen. Het bijzondere aan deze LEGO-set is dat alle vingers en gewrichten kunnen bewegen. Je hebt deze LEGO-set nu met 15 procent korting voor 59,39 euro tijdens Amazon Prime Day.

#3 LEGO Technic Ford Raptor tijdens Amazon Prime Day

5 meesterlijke LEGO-sets met korting tijdens Amazon Prime Day
Een prachtige set. (Afbeelding: LEGO)

Deze LEGO-set is speciaal ontworpen voor volwassenen, en dan vooral voor de echte autoliefhebber. Dit model beschikt over authentieke details die zijn geïnspireerd op de echte FORD F-150 Raptor. Zo heeft deze set ook nog eens bewegende motoronderdelen en de bekende vering.

In totaal bestaat deze set uit 1.379 steentjes. Je bent er dus wel even zoet mee om deze in elkaar te zetten. Normaal kost de set 139,99 euro, maar tijdens Amazon Prime Day heb je ‘m al voor 99,89 euro.

#4 Harry Potter: Hedwig LEGO-set

5 meesterlijke LEGO-sets met korting tijdens Amazon Prime Day
De beroemde uil uit Harry Potter. (Afbeelding: LEGO)

Ook Harry Potter-fans komen aan hun trekken tijdens Amazon Prime Day. Helaas is niet de Zweinstein-set of de Hogwarts Express-set goedkoper, maar bij de echte Potterheads mag ook Hedwig niet in huis ontbreken.

De beroemde witte uil uit de Harry Potter-reeks heeft ook haar eigen LEGO-set. Deze is ideaal voor op het bureau zodat je tijdens je werk af en toe kunt fantaseren over Hogwarts. Je hebt ‘m met 15 procent korting voor 33,89 euro tijdens Amazon Prime Day.

#5 Star Wars Jedi Training Dagobah Diorama

5 meesterlijke LEGO-sets met korting tijdens Amazon Prime Day
Een legendarisch Star Wars-moment. (Afbeelding: LEGO)

Voor de echte Star Wars-fan is Dagobah Diorama een heilige plek. Hier speelt de legendarische Jedi-trainingsscène zich af uit The Empire Strikes Back. Bouw de hut van Yoda na en waan je weer even terug in de film.

Deze LEGO-set zit vol met details. Zo zie je ook de vleugel van het ruimteschip van Luke Skywalker. In totaal bestaat het gehele bouwwerk uit 1.000 steentjes. Je hebt ‘m tijdens Amazon Prime Day voor 58,89 euro in plaats van 89,99 euro.

Amazon Prime Day 2023: AirPods (Pro) zijn heerlijk in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!