Amazon Prime Day 2023: heerlijke deal met de iPhone 14 Pro Max

Deals Jeroen Kraak 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Je hebt het vast wel voorbij zien komen: vandaag is het Amazon Prime Day. Dat betekent dat veel gadgets in de aanbieding zijn. Een van de beste aanbiedingen is misschien wel de iPhone 14 Pro (Max). Deze is nu extra voordelig.

Dat de iPhone 14 Pro een van de beste smartphones op de markt is, hoeven we je echt niet te vertellen. Je betaalt er daarom ook een flinke prijs voor. Gelukkig kan het veel voordeliger tijdens Amazon Prime Day. De webwinkel heeft verschillende versies van het model in de aanbieding.

Dit is de iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro (Max) die je tijdens Amazon Prime Day goedkoper scoort, is de eerste smartphone met een Dynamic Island. Dit is de ideale camouflage om de Face ID-scanner en de selfiecamera te verbergen. Op dit vlak zie je nu meldingen verschijnen, waardoor die ruimte ineens functioneel wordt.

Maar goed, de iPhone 14 Pro heeft nog veel meer coole features. Wat te denken van het 6.1-inch Retina XDR-display met ProMotion. Het is bovendien de eerste Apple-telefoon met een always-on scherm.

Aan de achterkant van de iPhone 14 Pro zit de nieuwe 48-megapixel lens. De voorgaande versie moest het nog doen met een 12-megapixel lens. Je maakt dus nog betere foto’s dan met de voorganger. Vooral de details komen veel beter naar voren. De verbeteringen zie je ook terug in ProRes-video’s.

Onder de motorkap van het model dat in de aanbieding is tijdens Amazon Prime Day, zit de A16 Bionic-chip. Deze is razendsnel en staat zeker z’n mannetje. Je schakelt dan ook heel makkelijk van de ene naar de andere app.

Schakel deze iPhone-functie uit en je batterij gaat langer mee
In het paars. (Afbeelding: Unsplash/Thai Nguyen)

In de aanbieding tijdens Amazon Prime Day

Dit is het ideale moment om de iPhone 14 Pro aan te schaffen, want Amazon strooit met flinke kortingen. Het mooie is dat er ook echt wat te kiezen valt, aangezien verschillende modellen in de aanbieding zijn. Je bepaalt zelf hoeveel opslagruimte je op de smartphone van Apple wilt.

Tijdens Amazon Prime Day zijn de volgende modellen in de aanbieding:

Wil je liever een groter scherm en een nog betere camera? Dan ga je voor de iPhone 14 Pro Max. Ook deze is tijdens Amazon Prime Day goedkoper. Dit zijn de prijzen:

  • 14 Pro Max 128 GB – van 1.476 euro, voor 1.229 euro
  • 14 Pro Max 256 GB – van 1.606 euro, voor 1.349 euro
  • 14 Pro Max 512 GB – van 1.866 euro, voor 1.629 euro
  • 14 Pro Max 1 TB – van 2.126 euro, voor 1.804 euro

Amazon Prime Day 2023: AirPods (Pro) zijn heerlijk in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen