Haal meer uit je iPhone met deze handige tips en magistrale apps

Smartphones Mark Hofman 6 jul 2023
Leestijd: 4 minuten

In 2007 wist Apple de wereld voorgoed te veranderen. Met de introductie van de iPhone luidde het bedrijf het smartphonetijdperk in. Vandaag de dag zijn de toestellen nog altijd immens populair, maar weet jij hoe je er het meeste uit kunt halen?

Bij WANT zijn we gek op de iPhone. We zoeken regelmatig naar handige tips, toffe apps en houden de ontwikkelingen rondom nieuwe modellen goed in de gaten. Tijd om al onze verhalen eens op een rij te zetten.

Alles wat je wilt weten over de iPhone

Welkom bij de ultieme gids voor de iPhone. We hebben al onze verhalen rondom de smartphone van Apple op een rij gezet. Zie het als een verzameling van onze beste verhalen.

Hieronder tref je niet alleen handige tips of magistrale apps aan. We praten je ook helemaal bij over het nieuwe model dat deze zomer gaat verschijnen én leggen je uit wat dat nieuwe besturingssysteem je precies te bieden heeft. Enjoy!

Handige tips voor je iPhone

Er zijn talloze manieren om meer uit je iPhone te halen. Je kunt bepaalde instellingen wijzigen, opdrachten laten uitvoeren of bepaalde zoekopdrachten doen waar je eerder nog nooit van hebt gehoord.

Bij WANT proberen we je zoveel mogelijk op de hoogte te brengen van dit soort tips. We kijken naar onze eigen ervaringen, maar zoeken ook regelmatig naar wat experts te zeggen hebben. Dit zijn wat ons betreft echte must-knows:

Deze ideale iPhone-hack voor Notities maakt dure apps overbodig
Helaas. (Afbeelding: Unsplash/Thai Nguyen)

Magistrale apps voor de Apple-smartphone

Zonder apps is je iPhone maar een saai stukje speelgoed. Daarom proberen we bij WANT zoveel mogelijk toffe applicaties uit de App Store te halen en zoeken we dagelijks naar nieuwe pareltjes.

Wat ons betreft zijn de volgende echt de moeite waard:

Alles wat je wilt weten over de iPhone 15

Het is echt nog even wachten tot hij er is, maar de iPhone 15 komt er zeker weten aan. De volgende smartphone van Apple ziet waarschijnlijk in september het daglicht. Reden genoeg voor ons om ogen en oren open te houden in de wandelgangen.

Wie namelijk goed oplet, weet stiekem al een beetje wat de iPhone 15 ons deze zomer te bieden heeft. We zetten de verhalen die we tot nu toe hebben geschreven op een rij:

Swappie en WANT geven refurbished iPhone weg, omdat het belangrijk is.  
Swappie (Afbeelding: Unsplash)

iOS 17: de volgende grote update

Naast een gloednieuwe iPhone krijgt je Apple-smartphone deze zomer ook een nieuw besturingssysteem. iOS 17 is de volgende update die je kunt verwachten.

Zoals we gewend zijn, komt een dergelijke update ook met genoeg nieuwe functionaliteiten. Ontwikkelaars en beta-testers kunnen al even aan de slag, dus we weten precies wat we kunnen verwachten:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen