Beeldscherm iPhone 15 Pro doet dit beter dan zijn voorgangers

Smartphones Jeroen Kraak 19 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Apple brengt met deze iPhone 15 Pro deze zomer een prettige ontwerpswijziging op de markt. De smartphone krijgt naar verluidt dunnere schermranden dan zijn voorgangers.

Nog twee maanden wachten voordat we kennis kunnen maken met de iPhone 15-lijn. Naast de reguliere versies zullen we uiteraard ook de Pro en Pro Max te zien krijgen in Cupertino. En wat dat betreft zal ons direct iets opvallen.

Dit valt op aan de voorkant van de iPhone 15

Ice Universe, een bekende lekker, heeft de frontjes van de iPhone 15-lijn naar buiten gebracht. Mocht dit het echte werk zijn, dan kunnen we daar de volgende informatie uithalen.

Als eerste is er nu ook een Dynamic Island te zien bij de gewone iPhone 15 en 15 Plus. Bij de 14 was deze functie alleen nog voorbehouden aan de Pro en Pro Max.

De 15 Pro heeft dunnere schermranden

Eerder gingen er al geruchten over de schermranden van de iPhone 15 Pro. Deze zouden volgens sommige bronnen zelfs de dunste worden op de gehele smartphonemarkt.

De beelden van Ice Universe laten zien dat het goed waar kan zijn. Ze lijken dunner dan we gewend zijn van de telefoon. Die van de 15 Pro lijkt net wat dunner te zijn dan die van de 15.

De aankomende tijd zullen we veel meer van dit soort foto’s en geruchten voorbij zien komen. Het is tenslotte nog een kleine twee maanden tot de presentatie van de iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro en 15 Pro Max. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid ergens in september plaatsvinden.

iOS 17 op je smartphone

De iPhone 15 en 15 Pro draaien op iOS 17. Dit besturingssysteem is nu al voor iedereen te downloaden. Het is een zogenaamde betaversie, dus deze editie is nog niet definitief. Apple gebruikt deze versie om de software te testen en fouten eruit te halen. Als je het nu installeert, kan het dus zijn dat je te maken hebt met bugs.

Toch moet je wel oppassen als je iOS 17 op je iPhone wil installeren vanwege die foutjes in de software. Je doet er goed aan om eerst een backup te maken. In het onderstaande artikel vertellen we je er alles over.

iOS 17 nu al te gebruiken op je iPhone, maar hoe doe je dat precies?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen