Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Apple brengt opvallende kleurenoptie iPhone 13 naar iPhone 15’

Apple brengt deze zomer mogelijk een roze kleurenoptie naar de iPhone 15. Mensen konden in 2021, met de komst van de iPhone 13, voor de laatste keer aan de slag met die kleur.

Natuurlijk is het nieuws nog niet officieel. In september zal Apple pas de nieuwe kleurenopties en alle informatie over de iPhone 15-modellen naar buiten brengen. Tot die tijd moeten we het dus doen met informatie die afkomstig is van leakers en bronnen zoals ShimpApplePro.

Apple brengt opvallende kleurenoptie naar iPhone 15

De leaker in kwestie heeft naar eigen zeggen informatie verkregen van een medewerker binnen Foxconn. Het Chinese bedrijf is verantwoordelijk voor de productie van nieuwe iPhone-modellen, wat ervoor zorgt dat we het nieuws wel degelijk serieus kunnen nemen.

Als Apple daadwerkelijk kiest voor een roze kleurenoptie, maakt de kleur van de iPhone 13 officieel zijn comeback in 2023. In dat jaar ging het om een pastelkleurige variant van de kleur zalmroze. Hoe dit nieuwe model er in de praktijk precies uit zal zien, weten we niet, maar de kans is groot dat de twee wel op elkaar lijken.

Inmiddels hebben we, bijvoorbeeld door bronnen als 9to5Mac, al een aardig idee van de iPhone 15-lijn. Zo weten we dat men naast roze ook de kleuren middernacht, sterrenlicht, groen, geel en Product (RED) kan verwachten.

Op Twitter zijn gebruikers in ieder geval enthousiast. Iemand laat bijvoorbeeld weten dat de kleurenoptie als warme broodjes over de toonbank zal vliegen.

Wat krijgen de Pro-modellen?

De iPhone 15 (Plus) is natuurlijk niet de enige smartphone die Apple dit jaar uitbrengt. Het Amerikaanse bedrijf brengt ook de iPhone 15 Pro (Max) op de markt. Dit model krijgt, zoals we gewend zijn, andere kleurenopties dan de standaardmodellen.

Op dit moment wordt er veel gesproken over een exclusieve donkerrode kleur. Deze zou in de praktijk iets lichter moeten ogen dan de paarse variant die we vandaag de dag hebben. De iPhone 15 Pro (Max) zou daarnaast ook verkrijgbaar zijn in het zilver, goud, grafiet, spacegrijs en spacezwart.

Grote zorgen iPhone 15 Pro beïnvloedt ook de iPhone 16

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!