Mark Hofman
Mark Hofman Apple 21 jan 2020
Leestijd: 4 minuten

Apple introduceert 8 nieuwe Apple TV+ series (inclusief releasedatum)

 

Apple gaat in de komende maanden een aantal nieuwe titels toevoegen aan het aanbod van Apple TV+. Het bedrijf maakt voor acht series de releasedatum bekend.

Het gaat om acht nieuwe series die in de loop der maanden zullen verschijnen. Op dit moment zijn er bij acht titels bekend waar het verhaal over gaat en wanneer we ze precies kunnen verwachten. Voor de abonnees van de streamingdienst is te hopen dat dit aantal nog stijgt, maar daar is op moment van schrijven nog niets over bekend.

Om je een goed beeld te geven van wat we kunnen verwachten de komende maanden, hebben we alle titels voor je op een rijtje gezet.

Nieuw op Apple TV+ in februari 2020

Volgende maand kunnen we in ieder geval 1 nieuwe serie verwelkomen op Apple TV+.

Mythic Quest: Raven’s Banquet | 7 februari

De aankomende komedie Mythic Quest: Raven’s Banquet werd een tijdje geleden al aangekondigd. We weten daardoor dat de serie draait om een groepje gameontwikkelaars en dat het eerste seizoen negen afleveringen kent. Apple is van plan om direct alle afleveringen online te gooien en heeft zelfs het tweede seizoen al aangekondigd. Wanneer dit tweede seizoen verschijnt is op dit moment nog niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=pMaPCYRPhY0

Nieuw op Apple TV+ in maart 2020

Ook in maart moet je het doen met slechts een nieuwe titel, maar belooft op het eerste oog wel iets groots te worden.

Amazing Stories | 6 maart

Amazing Stories gaat de sci-fi serie worden van Steven Spielberg. Tijdens de aankondiging van Apple TV+ werd al bekend dat de regisseur zou werken aan een project voor het platform, maar nu weten dus ook wat. Het moet een soort variant gaan worden op Black Mirror, een populaire serie die te zien is bij concurrent Netflix. Dat houdt in dat er iedere aflevering dus een ander onderwerp behandelt gaat worden. Rollen zijn weggelegd voor Dylan O’ Brien (Maze Runner), Josh Holloway (Yellowstone), Victoria Pedretti (You), Robert Forster (Twin Peaks) en Sasha Alexander (Shameless).

Apple TV+ series 2020
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Apple)

Nieuw op Apple TV+ in april 2020

April lijkt op Apple TV+, gelukkig, een drukke maand te worden. Apple is van plan om deze maand maar liefst drie nieuwe series op het platform te lanceren.

Home Before Dark | 3 april

De serie Home Before Dark vertelt het verhaal van een jong meisje dat erop staat een mysterie te ontrafelen waar de rest van het dorp liever over zwijgt.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Apple)

Defending Jacob | 22 april

In Defending Jacob wordt de zoon van een getrouwd stel, gespeeld door Michelle Dockery en Chris Evans, verdacht van een gruwelijke misdaad. Iets dat de vader, vanwege zijn functie als Officier van Justitie, in een lastige tweestrijd plaatst.

Defending Jacob Apple TV+ series 2020
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Apple)

Home (Apple TV+ documentaire) | 17 april

De documentaireserie Home laat de kijker kennismaken met de meest bijzondere en innovatieve huizen die de wereld te bieden heeft. In iedere aflevering komen weer andere constructies aan bod.

Apple TV+ series 2020
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Apple)

Nieuw op Apple TV+ in mei 2020

Voor mei 2020 staat op dit moment ook een nieuwe titel gepland voor Apple TV+.

Trying | 1 mei

In de Apple TV+ serie Trying volgen we een jong stel dat ontzettend graag een kind zou willen. Maar helaas lijkt het geluk niet aan hun zijde de staan en lukt het niet. Een serie die zich volgens Apple richt op liefde en opgroeien.

Klik/tap voor groter (Afbeelding: Apple)

Nieuw op Apple TV+ rond de zomer van 2020

Apple heeft ook al plannen voor Apple TV+ rond de zomer van 2020. Het bedrijf uit Cupertino brengt begin juni, net voor de zomer, en in de zomer zelf een nieuwe serie uit.

Dear… (Apple TV+ documentaire serie) | 5 juni

In de documentaireserie Dear worden beroemdheden geprofileerd aan de hand van brieven die ooit aan hen geschreven zijn. Op deze manier leren we onder andere Lin-Manuel Miranda, Stevie Wonder, Big Bird, Oprah Winfrey, Misty Copeland, Yara Shahidi en Spike Lee kennen.

Central Park | Ergens in de zomer van 2020

Loren Bouchard, de man achter comedyserie Bob’s Burgers, komt met een nieuwe animatieserie naar Apple TV+. Central Park wordt omschreven als een musical-achtige komedie over een familie die de zorg van Central Park op zich neemt.

Apple TV+ Central Park
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Apple)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!