Apple Store Amsterdam opent 3 maart

Apple Koen van Tongeren 21 feb 2012
Leestijd: 1 minuut

Jaja, mea culpa etcetera… Een paar weken weken geleden waren we er nog zó zeker van dat de Apple Store in Amsterdam op 18 februari open zou gaan. Maar helaas… hoe betrouwbaar onze bronnen ook leken te zijn, de deuren bleven op de 18e gesloten. Maar, nieuwe rondes, nieuwe kansen en nu weten we het écht zeker: de Amsterdamse Apple Store gaat zaterdag 3 maart open voor het publiek. De Nederlandse pers moet donderdag 1 maart vrijhouden want dan wordt er waarschijnlijk al een media-bijeenkomt gehouden.

Opnieuw kunnen we niet melden wat onze bronnen zijn, maar ze zijn nu talrijk en komen uit verschillende hoeken. Wij durven nu dan ook met aan zekerheid aangrenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat je vrijdagavond na het stappen of zaterdagochtend vroeg op het Leidseplein mag aansluiten in de rij om als een van de eersten de Amsterdamse Apple Store te kunnen betreden (en een t-shirt te ontvangen).

Interieur van de begane grond voor de verbouwing (november 2010)
Bouwtekening vide en glazen trap, gevonden in vergunningsaanvraag (mei 2011)
Eerste interieurfoto na de verbouwing (februari 2012) 

OMT ontdekte in november 2010 dat Apple van plan was om een winkel aan het Leidseplein te openen. Sindsdien hebben we regelmatig updates gegeven over de verbouwing van het gebouw, de vergunningsprocedure die er aan vooraf ging en de werving en training van het personeel voor de nieuwe Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen