Dit is de Apple Store van binnen!

Apple Jan David Hanrath 1 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

Om 10 uur vanmorgen vond de persbijeenkomst plaats in de Apple Store aan het Leidseplein. One More Thing heeft fotograaf Rogier Visser afgevaardigd om de mooiste details van het monumentale gebouw en de high tech winkel die erin zit voor ons vast te leggen. Deze foto’s vind je na de break.

In een persbericht bevestigt Apple ons bericht dat de Amsterdamse Apple Store de langste Genius Bar ter wereld heeft. 300 medewerkers, waarvan 90% uit Amsterdam en omgeving komen, staan klanten bij met raad en daad in 14 talen. Naast generalisten bestaat het team ook uit ervaren muzikanten, filmmakers, fotografen en ontwerpers.

Op de begane grond van het Hirschgebouw worden doorlopend speciale evenementen, workshops en presentaties gehouden. De eerste verdieping, die bereikt wordt via de bekende ronde glazen trap, staat in het teken van service: Persoonlijke configuratie, One-to-One sessies en de Genius Bar. Bedrijven die willen weten hoe ze Apple-producten bedrijfsmatig kunnen toepassen kunnen op dezelfde verdieping terecht in de Briefing Room.

Voor het eerst in Europa kunnen klanten accessoires zelfstandig afrekenen in de winkel door de barcode te scannen en te betalen met hun iTunes ID via de Apple Store iPhone App. Via de app kun je ook je plek reserveren voor de Genius Bar en aanmelden voor de gratis workshops.

Apple logo
De pers mag naar binnen
MacBooks 
Start up
Ook in Nederland hipster hoedjes
Vide met iPads
MacBook Pro
Genius Bar
De beroemde glazen trap
iPads
Genius Bar
Workshop-tafels
Trots
iPads onder de glaskap
Persoonlijke Training
Doorzicht
Witte iPhone: witte koptelefoon
Goody bags met t-shirt voor de pers
De Apple Store: zaterdag 3 maart vanaf 10 uur geopend voor het publiek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen