Apple Store Den Haag snel open?

Apple Koen van Tongeren 15 nov 2013
Leestijd: 1 minuut

Na de Store op het Leidseplein in Amsterdam werkt Apple hard om nog twee retaillocaties in Nederland te openen. Op dit moment wordt nog geklust aan winkelpanden in Haarlem en Den Haag. Het lijkt er nu op dat het einde in zicht is voor de verbouwing van één van die locaties en zal er snel een tweede Nederlandse Retail Store zijn deuren openen.

Tipgevers hebben OMT gewezen op een reeks berichten die medewerkers van de Amsterdamse Apple Store onlangs op Facebook geplaatst hebben. Daarin geven ze aan binnenkort hun huidige werkplek te verruilen voor een nieuwe locatie binnen het bedrijf. Waar dat zal zijn is niet duidelijk, maar OMT ziet de Apple Store in Den Haag als de meest aannemelijke optie.

Eén van de Facebookberichten waarin Amsterdamse Store-medewerkers hun vertrek aankondigen.

Het is gebruikelijk dat Apple medewerkers uit andere Apple Stores inzet bij de opening van een nieuwe retaillocatie. Zij kunnen nieuw-aangenomen personeel inwerken en zorgen voor een vlotte bedrijfsvoering in de eerste maanden. Bij de opening van de Apple Store in Amsterdam werd destijds personeel ingezet uit het buitenland. Ook werden nieuwe medewerkers in de maanden voorafgaand aan de opening ingewerkt in Stores buiten Nederland.

Den Haag zou een aannemelijke optie zijn voor de opening van Apple’s tweede Nederlandse retaillocatie omdat de verbouwing van het pand in de Passage al langer lopen. Daarbij berichtte OMT in oktober al over een mogelijke opening van de Haagse Apple Store in december van dit jaar. Toen werd uitgegaan van 21 december als mogelijk openingsdatum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen