Apple Store Haarlem officieel bevestigd, opening 14 december?

Apple Koen van Tongeren 26 nov 2013
Leestijd: 1 minuut

Vandaag maakte OMT-er Peter Verver naar eigen zeggen deze foto op de Grote Houtstraat in Haarlem en leverde daarmee het eerste officiële bewijs dat Haarlem als tweede stad van Nederland een Apple Store krijgt.

Foto via @PeterVerver

Nu het Apple-logo prijkt op de bouwschotten rond het pand lijkt een snelle opening op handen te zijn. In Amsterdam verschenen twee weken voor de opening de eerste logo’s op de ruiten van het pand aan het Leidseplein.  Tel daarbij op dat Apple zijn opening meestal op een zaterdag plant en het zou zomaar kunnen dat de winkel in Haarlem open gaat op 14 december?.

Foto via @PeterVerver

In februari publiceerde OMT voor het eerst dat Apple van plan zou zijn een eigen retailstore in Haarlem te openen. Sindsdien doken er regelmatig aanwijzingen op die dit bevestigde, zoals vacatures en bouwbesluiten. Onlangs plaatsten we nog de eerste ‘spy shots’ van de inrichting.

Onlangs vermoedden we nog dat de op handen zijnde Apple Store in Den Haag als eerste open zou gaan. De winkel leek verder gevorderd dan Haarlem. Daarbij gaven medewerkers van de Amsterdamse Store via Facebook aan dat ze naar een andere locatie zouden verhuizen. Hierop volgend meldden onbekende bronnen aan OMT en iPhoneclub dat niet Den Haag maar Haarlem als eerste aan de beurt zou zijn. Met de kennis van nu lijkt Haarlem dus een meer voor de hand liggende locatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen