Vacatures voor nieuwe Nederlandse Apple Stores duiken op

Apple Koen van Tongeren 13 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Al snel nadat Nederlands’ eerste Apple Store begin dit jaar in Amsterdam opende gingen geruchten rond dat het daar niet bij zou blijven. Sindsdien wordt druk gespeculeerd over nieuwe stores in steden als Rotterdam, Utrecht, Groningen en zelfs Maastricht. Concreet bewijs ontbreekt echter nog dat Apple daadwerkelijk van plan is meerdere Stores in Nederland te openen, tot vandaag.

Apple heeft vanochtend een reeks nieuwe vacatures geplaatst waarin personeel gezocht wordt voor twaalf posities binnen de retail-divisie. Als locatie wordt niets meer vermeld dan ‘diverse’. Daarmee kan worden uitgesloten dat het hier uitsluitend gaat om personeel voor de Amsterdamse Apple Store.

In juni verschenen al vacatures in voor leidinggevend retailpersoneel in Nederland. In de reeks die vandaag geplaatst is wordt breder gezocht. Naast leidinggevende posities als Store Leader en Market Leader is Apple nu ook op zoek naar het overige personeel dat nodig is voor een Apple Store, zoals Genius-en, ‘reguliere’ Apple Specialists en personeel dat workshops kan geven.

Voor de Apple Store in Amsterdam werd al 10 maanden voor de opening gezocht naar personeel voor de verschillende winkelposities. Dat betekent echter niet dat het nu nog zo lang zal duren voordat de tweede Apple Store in Nederland zijn deuren opent. In Amsterdam liep de opening vertraging op door problemen met vergunningen.

OMT-ers die zo’n baantje in de Apple Store wel zien zitten kunnen direct online solliciteren en zodra je te horen krijgt waar je daadwerkelijk aan de slag mag houden wij ons aanbevolen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen