Goed nieuws voor fans van de Avond Show met Arjen Lubach

Films & Series Jeroen Kraak 21 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Arjen Lubach zien we dagelijks schitteren met zijn Avondshow op NPO1. Nu is er goed nieuws voor de mensen die geen genoeg van het programma krijgen.

Arjen Lubach kun je met recht een kijkcijferknaller noemen. De presentator, comedian, schrijver en dj (wat is hij niet?) heeft met alles wat hij doet wel succes. Na Zondag met Lubach was het voor hem een sprong in het diepe om een dagelijkse show te maken. Dat heeft hij echter goed gedaan volgens de NPO, want de show krijgt een nieuw seizoen.

De Avondshow met Arjen Lubach

Het was groot nieuws toen Arjen Lubach stopte met Zondag met Lubach. Gelukkig werd ook snel duidelijk wat hij daarvoor in de plaats ging doen. Hij kwam met de Avondshow. Het nieuwe programma verschilt niet zoveel met het oude, want ook hier neemt hij op zijn eigen wijze het nieuws door. Het is alleen allemaal net wat actueler. Het grootste verschil is dat het team wat meer content moet maken in een kortere tijd.

De Avond Show met Arjen Lubach is sinds 21 februari op televisie. De presentator scoort altijd rond de miljoen kijkers. Ook gisterenavond was het weer raak met een kijkcijferaantal van 957.000 gemiddeld. Hij doet het hiermee beter dan programma’s als Op1, Vandaag Inside en Jinek. Menig streamingdienst zou er jaloers op zijn.

Een nieuw seizoen

Vorige week nam Arjen Lubach nog een weekje vrij om zichzelf op te laden. In plaats van show kwamen er een aantal comedians opdraven die op hun wijze via stand-up de actualiteiten doornamen.

Dit seizoen van de avondshow gaat nog twee weken door. De laatste aflevering is te zien op 6 mei. Deze is op een vrijdag omdat er vanwege Dodenherdenking geen uitzending is op 4 mei.

We zullen nog wel even moeten wachten op het nieuwe seizoen, want de show keert pas in september terug. De precieze datum van seizoen 2 is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen