Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 sep 2021

Assassin’s Creed Valhalla wordt straks net wat moeilijker

Vorig jaar bracht Ubisoft Assassin’s Creed Valhalla uit. En het bleek een heerlijke game te zijn. Eentje die we vandaag de dag nog met plezier spelen. Bovendien wordt de game regelmatig voorzien van toffe updates.

De ene keer krijg je een grote nieuwe uitbreiding, zoals laatst het geval was met de Assault on Paris. Maar soms is de uitbreiding iets minder groot, maar desalniettemin interessant. Wat dat betreft is de ontwikkelaar nu aan het teasen van wat je straks mag verwachten.

Hogere moeilijkheidsgraad voor Assassin’s Creed Valhalla

Mocht je een ervaren speler zijn in Assassin’s Creed Valhalla en heb je geen enkele moeite meer met de gemiddelde vijand, dan is de game wellicht iets te makkelijk voor je geworden. In dat geval is de nieuwe uitbreiding er eentje om in de gaten te houden. Hoewel de ontwikkelaar nog niet precies wil laten weten wat er precies komt, heeft het op Twitter een tipje van de sluier gelicht. En daaruit blijkt dat de uitbreiding met een hogere moeilijkheidsgraad gaat komen. Een zogenaamde Nightmare Combat difficulty. Dat lijkt ons alleen iets voor de echte fanatiekeling!

Hoe moeilijk het dan precies gaat worden, dat moeten we natuurlijk even afwachten. Misschien belangrijker is dat de nieuwe update je in Assassin’s Creed Valhalla voorziet van drie nieuwe River Raid maps. Dan kun je daar weer even los mee gaan.

Nog even wachten

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe content voor Assassin’s Creed Valhalla uitkomt. Voorlopig moeten we dus nog even wachten. Gelukkig is er altijd genoeg te doen in de game. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review.

[REVIEW] Assassin’s Creed Valhalla: de beste game uit de reeks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed Valhalla wordt straks net wat moeilijker
Sluiten