Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 29 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Makers The Punisher en The Crown werken samen aan Netflix-serie

The Crown en The Punisher hebben gemeen dat het allebei zeer populaire Netflix Originals zijn. Daar houden de gelijkenissen echter wel op. De ene serie gaat over het leven van Queen Elizabeth, waar de andere serie over een fictief en moordlustig personage gaat.

The Crown + The Punisher = Behind Her Eyes

Toch gaan de makers van beide series samenwerken. Dat heeft Netflix officieel aangekondigd. Terwijl de opnames van het derde en vierde seizoen van The Crown in volle gang zijn, werken de makers aan een nieuwe miniserie voor de streamingdienst.

Dat doen ze samen met de showrunner achter The Punisher, die onlangs nog liet weten dat hij Wilson Fisk in het derde seizoen van die serie wilt hebben. Door al het gedoe met Disney gaat dat derde seizoen er hoogstwaarschijnlijk echter nooit komen.

De nieuwe serie gaat Behind Her Eyes heten, gebaseerd op een psychologische thriller van Sarah Pinborough. Het gaat dus om een miniserie, die uit slechts zes afleveringen gaat bestaan. De opnames starten nog dit voorjaar in Londen. Het lijkt er dus sterk op dat we na Bodyguard later dit jaar opnieuw kunnen gaan genieten van een Brits stukje topvermaak.

Geen releasedatum voor Netflix Original

Behind Her Eyes gaat over een alleenstaande moeder die vast zit in een vervelende sleur. Om die sleur te doorbreken begint ze een affaire in een bar, met een zeer succesvolle man. Wanneer ze zijn vrouw ontmoet, raakt ze helemaal gefascineerd door hun ogenschijnlijk perfecte huwelijk. Al snel raakt ze ervan overtuigd dat het koppel een groot geheim verbergt.

De rest kun je in het boek lezen, of je moet nog even de Netflix Original afwachten. Er is helaas nog geen releasedatum bekendgemaakt, dus dat blijft een kwestie van afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!