De beste PlayStation 5-game is nu nog beter om te spelen

Games Jelle van Es 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sinds zijn release zijn er al een paar toffe games op de PlayStation 5 uitgekomen. Afgelopen maand zagen we met Ratchet & Clank: Rift Apart misschien wel de beste game tot nu toe.

En wanneer het je gelukt is om een PlayStation 5 te scoren en daar Ratchet & Clank: Rift Apart op te spelen, dan kun je nu een handige update binnenhalen. En daarmee is de game net wat beter geworden.

Ratchet & Clank: Rift Apart op de PlayStation 5 net wat beter

De nieuwe update voor Ratchet & Clank: Rift Apart op de PlayStation 5 is nu beschikbaar. Als je naar de lijst met verbeteringen kijkt, dan zijn het voornamelijk bugs die uit de game zijn gehaald. Toch is er één punt dat zeer interessant is. Want de game ondersteunt nu een 120 Hz display mode. Wanneer je een scherm hebt die dat ondersteunt, dan zul je merken dat de game nog soepeler op het beeld wordt gebracht. En zodoende is het nog fijner om van de heerlijke game te genieten.

Ratchet & Clank: Rift Apart
Ratchet & Clank: Rift Apart (Afbeelding: Sony)

Daarnaast heeft de ontwikkelaar van Ratchet & Clank: Rift Apart op de PlayStation 5 de framerate verhoogd wanneer je gebruik maakt van de Fidelity graphics mode. Dat is de modus waarbij je vooral wil genieten van de mooie plaatjes. Normaal gesproken draait deze modus op 30 FPs. Maar dankzij de update is die verhoogd naar 40 FPS. Ook dat is een fijne verbetering. Met dit soort dingen is het makkelijker om op de bank te zitten achterover te leunen en te genieten van wat de game te bieden heeft.

Kleine puntjes

Naast deze verbeteringen, zijn er dus een hoop kleine punten verbeterd. Zo is het mogelijk om de Phantom Dash VFX nu uit te zetten, kun je meer doen in de Photo Mode van de game, sla je tussenscenes makkelijker over door dat met je d-pad aan te geven en zijn er dus heel wat problemen die gamers ontdekten in de game die zijn aangepakt. Een compleet overzicht met alle veranderingen vind je hier.

Ratchet & Clank: Rift Apart: de beste game van de PS5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen