PlayStation Plus brengt Call of Duty gratis (en nog iets veel beters)

Games Jelle van Es 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Met de komst van een nieuwe maand kun je uiteraard ook aan de slag met de nieuwe games voor PlayStation Plus. En deze maand is het weer een klein feestje. Zeker wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 5.

Want in de PlayStation Plus-line up van deze maand vinden we naast Call of Duty, die gaven we al weg in de titel, een absolute topgame in de vorm van A Plague Tale: Innocence. Grote kans dat je die niet gespeeld hebt. Tijd voor een overzicht

PlayStation Plus Games juli 2021

1. A Plague Tale: Innocence PS5

We beginnen dit PlayStation Plus overzicht dus met A Plague Tale: Innocence. Deze game is in de line up alleen beschikbaar voor de PlayStation 5, dus dat is wel jammer. Dit komt omdat de game onlangs voor dat nieuwe platform is uitgebracht. Deze versie maakt gebruik van een 4K-resolutie en draait op 60 frames per seconden. Daarnaast profiteer je van kortere laadtijden en ziet de game er in de breedte beter uit. Maar het belangrijkste is het verhaal. Het draait om de jonge Amicia en haar broertje Hugo, die achterna worden gezeten door leden van de Inquisitie en tegelijkertijd te maken krijgt met de plaag en de ratten die dat verspreiden. Het levert een groots en meeslepend avontuur op dat zeer de moeite waard is.

A Plague Tale: Innocence (Afbeelding: Sony)

2. PlayStation Plus op de PlayStation 4 met Call of Duty: Black Ops 4

Mocht je een hele lange tijd geen Call of Duty-game hebben gespeeld, dan brengt deze PlayStation Plus-line up je waarschijnlijk iets moois. Call of Duty: Black Ops 4 wordt namelijk uitgegeven als gratis game. De titel verscheen twee jaar geleden, waardoor het niet de meest recente titel is, maar je kunt er nog altijd veel fun mee beleven. Lekker losgaan in de multiplayer die sterk blijft of probeer samen met je vrienden te overleven in Zombies. Tot slot is er ook nog Blackout. Dit is de voorloper op het uiteindelijke Warzone. Deze is niet zo sterk als de laatste, maar als gratis game wel leuk om even te proberen.

Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4 (Afbeelding: Activision)

3. WWE 2K Battlegrounds

Tot slot hebben we in de PlayStation Plus-line up nog de game WWE 2K Battlegrounds. Het is de minst interessante titel in dit rijtje, maar hey, de game is gratis, dus dan kun je het altijd proberen. Het is een arcade-achtige vechtgame, waarbij je met verschillende legendes uit de WWE-wereld aan de slag kunt gaan. De game is toegankelijker dan andere games in de serie en dus ideaal om even met vrienden te spelen.

WWE 2K Playgrounds (Afbeelding: 2K Games)

De nieuwe games voor PlayStation Plus verschijnen op 6 juli. Tot die tijd kun je dus nog de games uit juni binnenhalen.

PlayStation Plus: Sony onthult gratis topgames van juni 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen