PlayStation Plus: Sony onthult gratis topgames van juni 2021

Games Jelle van Es 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Elke maand krijg je aan het einde een voorproefje van de mooie dingen die komen gaan met de nieuwe PlayStation Plus-line up. De ene maand is daarbij zeker dan de andere, maar in juni krijgen we wel weer een paar interessante titels. Bij een actief abonnement krijg je er twee voor de PlayStation 4 en één voor de PlayStation 5. Tijd voor ons maandelijks overzicht.

PlayStation Plus Games juni 2021 line up

1. PlayStation 5: Operation Tango

Operation Tango is zo’n nieuwe release, die je dus gelijk gratis krijgt. Het is een game die zowel te spelen is op de PlayStation 4 en 5. Maar deze PlayStation Plus-release is enkel de PS5-versie van de game, die je dus echt op dat platform kan spelen. Het is een ietwat vreemde game, die wordt beschreven als een coöperatief spionnenavontuur. Deze moet je dan online spelen met vrienden. Het is daarbij zaak om echt goed samen te werken om de verschillende uitdagingen die de game biedt op te lossen. Maar ja, dan moet je dus wel een vriend of vriendin hebben met een PS5.

Operation Tango
Operation Tango (Afbeelding: Sony)

2. PlayStation 4: Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

Ook de tweede PlayStation Plus-game in deze line up is een nieuwe release. Nou ja, het is een heruitgave van een klassieke vechtgame in de vorm van Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Die game kwam in 2006 alweer uit in de arcadehal, om een jaar later één van de eerste interessante titels voor de PlayStation 3 te zijn. Het is dus een oude game, maar wel eentje die gebruik maakt van een heerlijk vechtsysteem. De PS4-versie is uiteraard voorzien van betere graphics en geeft je veel mogelijkheden om de game online te spelen.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (Afbeelding: Sega)

3. Star Wars: Squadrons

In de PlayStation Plus line up van juni heb je dus twee compleet nieuwe releases. En met Star Wars: Squadrons heb je een leuke game die vorig jaar uitkwam. De game heeft een singleplayer-avontuur, maar komt het beste tot zijn recht als je hem online speelt. Samen met vrienden kun je dan een team vormen en het in epische gevechten in de ruimte tegen andere spelers op te nemen. Zeer de moeite waard.

Star Wars: Squadrons (Afbeelding: Electronic Arts)

De nieuwe PlayStation Plus-games van juni zijn vanaf 1 juni beschikbaar. Het enige wat je dus nodig hebt is een actief abonnement. Tot die tijd kun je nog even de games van mei binnen hengelen.

Playstation Plus: deze topgames speel je gratis in mei 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen